Pissup Resor

Gotthardstrasse 28 Zug,
6304  Zug
Switzerland

Vad är Pissup Resor?

Total säkerhet

Vi är inte som alla de andra resesällskap du har rest med tidigare - Vi ser oss själva mer som festarrangörer än som en resebyrå. Vi arrangerar herreser, svensexor, säsongsavslutningar, teambuilding arrangemang och mycket annat - alltsammans med en glimt i ögat. Verksamheten bakom Pissup Reser heter Custom Tours GmbH och er basert i Schweiz.

Tillfredställda kunder

Vi har existerat i Danmark sedan år 2007 och har under åren skickat flera tusen nöjda kunder iväg på deras livs herresa eller svensexa. Du kan också hitta våra koncept omnämnda i bland annat TV (tv 4 morgonsoffa), radio (P3, Sverigesradio) och i tidningar (Slitz, Aftonbladet, Resflex m.m).

Vi ger dig möjligheten att sätta ihop din resa helt från starten eller att välja ett av våra party-packet. Ifall du har några frågor eller behöver vägledning kan du självklart också ringa till våra erfarne resekonsulenter, som gärna designar ihop den bästa möjliga resa till er. I alla våra feststäder har vi ett eget kontor med ett service guidat team som är färdig för att hjälpa er med alla våra, mer än 300, vilda aktiviteter och festvänliga hotell.

Låt oss hjälpa

Om du behöver hjälp med att planera din helg med grabbarna, låt oss veta: