100% COVID Refund Option - limited offer >

Biff & Stripp

4.75/5 ( 4 recensioner )
Ingår
  • 5 x Förrätter att dela
  • Huvudrätt var
  • Efterrätt var
  • Drink
Featured
Night Life
Daytime
Strip Dinner

Det blir helt enkelt inte bättre än biff & stripp! Den vackraste kombinationen man kan tänka sig. Detta är en av våra mest sålda aktiviteter på alla destinationer och är en absolut nödvändig del av en riktig svensexa!

Ni får ert eget privata rum på en lokal restaurang. Först serveras några tapas följt av en stor saftig spansk biff. Vi slänger in 2 kalla öl vardera utöver priset. Till efterrätt kommer det naturligtvis en vacker strippa. Hon kommer att ge er en fantastisk show, speciellt för brudgummen!

Detta är den perfekta aktiviteten för att starta kvällen! Och med full mage och en fest för ögonen är ni definitivt redo att ge er ut i Barcelonas vilda och spännande nattliv och fortsätta festen från en nattklubb till nästa!

Så fungerar det

Vi ordnar en bordsreservation i restaurangen i ett privat område där strippan kommer att utföra en 15-20 minuters show. Ni väljer tid för showen.

Restaurangalternativ: Pasa Tapas eller Restaurang Els Porxos

Menyn på Pasa Tapas: Pasa Tapas erbjuder middag från 21:00. till kl. 23.00.

Förrätt att dela Rysk sallad (blandad grönsakssallad med majonnäs) Typiska köttbullar från Barceloneta Ansjovis i andalusisk stil Bröd med tomater

Huvudrätt (välj en av de två) Grillade revbensspjäll eller kummel med grön sås

Dessert (välj en) Citronsorbet med pepparmynta (för att inte tala om den stygga strippan!)

En dryck Kaffe/te Shooter med grönt äpple

På Pasa Tapas kan ni även lägga till obegränsat med drinkar som en uppgradering av aktiviteten och göra den till en fantastisk förfest och uppvärmning innan ni ger er ut på stan!

Kombinera aktiviteten!

När ni har fått nog och är redo att gå vidare kan ni överväga en resa med [VIP-entré och bordsreservationer] till den exklusiva nattklubben Carpe Diem, ett av de hetaste ställena i stan!

Biff & Stripp

Klassad som "Utmärkt" med 4.75/5 baserat på 4+ recensioner .

Att få både en biff & strip är ett måste på en svensexa och ingen resa är komplett utan. Prova en av våra bästsäljande aktiviteter i Barcelona.

Riktiga kunder. Verkliga recensioner.

04. April 2024
01. April 2024
01. April 2024
17. July 2023
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande