Berlin Stag Do

Svensexa i Berlin

( 218 reviews )
4.84 / 5 Based on 218 reviews

Svensexa i Berlin

Stag Friendly Central Accommodation in Berlin

3 Stars
image of Beautiful Boutique Hotel on Alexanderplatz

Beautiful Boutique Hotel on Alexanderplatz

4 Stars
image of Luxury Boutique-Hotel in the city centre

Luxury Boutique-Hotel in the city centre

Hostel 2*
image of Modern Hostel in Berlin Mitte

Modern Hostel in Berlin Mitte

Superior 2*
image of  Chic apartment in a prime location

Chic apartment in a prime location

Villa
image of Villa near Berlin

Villa near Berlin

Därför är Berlin den bästa staden för din svensexa

Party in an insane and unique nightlife scene

Party in an insane and unique nightlife scene

Chill at plenty of green spots all over the city

Chill at plenty of green spots all over the city

Discover great historical sights in a vibrant capital city

Discover great historical sights in a vibrant capital city

Explore the Berlin alternative lifestyle

Explore the Berlin alternative lifestyle

Svensexa i Berlin

Rated "Excellent" with 4.84/5 Based on 218+ reviews.

Svensexa i Berlin ★ +600 aktiviteter ✓ 13 olika destinationer ✓ 150 000 nöjda kunder ✓ Sedan 2001

Showing our latest reviews

30. August 2023

Google Translated Helgen gick riktigt bra.
Aktiviteterna var fantastiska och instruktörerna var uppmärksamma och tålmodiga trots språkbarriären.
Mycket bra uppföljning från pissup-teamet. Mycket snabba svar

16. August 2023

Google Translated Jag tyckte mycket om det, bra planering och allt gick felfritt.

Jag kommer gärna tillbaka nästa gång!

16. August 2023

Google Translated Heey, så först och främst skulle jag rekommendera Pissup.de till alla. Varför skulle jag göra det?
När jag hade en fråga behövde jag bara ringa och de hjälpte mig.

Jag är best man och beh

09. July 2023

Google Translated Det var riktigt kul och något helt annat. Jag gör det gärna igen.

07. June 2023

Vi är omtalade över hela världen för våra grabbresor

mentioned in FHM mentioned in RTL seen on BBC featured in the new york times articles in the sun featured in loaded magazine

Svensexa i Berlin

Berlin är Tysklands huvudstad med ca 3,5 miljoner invånare. Dessutom besöks staden av inte mindre än 11,5 miljoner turister varje år, och det är inte svårt att förstå varför - stadens rika historia och vackra monument i kombination med den moderna atmosfären och det vilda nattlivet, Berlin har allt! Trots den enorma turistindustrin är priserna fortfarande mycket billigare än i Sverige, och du kan förvänta dig vilda stadsrundturer och [traditionella tyska fester] där du verkligen får valuta för pengarna.

[berlin stadsguide - pissup]

Berlins historia präglar staden ända tills idag och de största attraktionerna är relaterade till landets involvering i andra världskriget. Här kan ni observera det kända landmärket Checkpoint Charlie som delade Berlin i öst och väst, Förintelsemonumentet, som restes till minne av de mördade judarna och East Side Gallery, en del av Berlinmuren, som är full av imponerande graffiti. Dessutom är det imponerande Brandenburger Tor definitivt värt ett besök och om du gillar shopping ska du bege dig till Alexanderplatz, där det finns gott om exklusiva butiker och restauranger.

Berlins tunnelbanesystem är uppdelat i U-bahn och S-bahn, och systemet är superlätt att navigera - och mycket billigt jämfört med kollektivtrafiken i Danmark. Men stadens vackra arkitektur och många monument gör den perfekt att utforska till fots - och om du har gått några kilometer har du definitivt gjort dig förtjänt av en öl efteråt!

Vi har en lång lista av spännande aktiviteter i Berlin, så kolla in vårt utbud och välja vad som passer er bäst efter smak och budget.

Så kommer ni fram

Det går reguljära flyg från större delar av Sverige till Berlin dagligen, och beroende på vart i landet ni bor så kan både tåg och buss vara bra och ekonomiska alternativ.

Om du köper en paketresa genom oss ser vi till att flygplatstransfer tur och retur ingår kostnadsfritt. Om du bara har bokat aktiviteter genom oss kan du fortfarande boka vår [flygplatstransfer tur och retur] eller alternativt uppgradera din ankomst och boka en [limousine med champagne]

[flyg till berlin för din svensexa]

Ett pulserande nattliv

Berlin har kanske det coolaste stadslivet i Europa! Undergroundscenen är vildare och större än någon annanstans, och särskilt på sommaren hittar du vilda klubbar och utomhusbarer som håller festen igång till gryningen. Gillar ni vilda fester, så kan vi rekommendera Watergate, Tresor eller Berghain. Ungefär alla av dem har riktigt bra DJ:s och ljusfester - och är öppna hela helgen!

Kolla in alla [nattlivsaktiviteter] vi erbjuder i Berlin för att få en överblick över alla coola saker som det finns att göra i denna intressanta stad.

I Berlin hittar ni också många små bodegor som påminner mycket om dem i Sverige - ölen är billig, bartendern är gammal och det är det perfekta sättet att få igång en fest. I östra Berlin finns det gott om små barer och klubbar som gömmer sig bakom dolda dörrar och bara öppnar när allt annat stänger. I västra Berlin hittar du ett större utbud av eleganta barer. För att säkerställa en lyckad utekvll i staden, boka en av våra guider för en kväll med [pubrunda & nattklubb].

[Berlins nattliv med Pissup]

Aktiviteter i Berlin - Pissup rekommenderar

Berlin är en av Europas coolaste partydestinationer, där du alltid hittar något att göra! Du hittar de vildaste nattklubbarna som är öppna hela helgen, 24 timmar om dygnet, undergroundbarer i massor och vackra unga tjejer så långt ögat kan se. Unna er en svensexa till denna legendariska stad, perfekt för både fest och sightseeing.

Action, sightseeing och spänning i Berlin

Berlin är känt bland unga festprissar som den perfekta destinationen för undergroundbarer, techno och dance och klubbar som är öppna dygnet runt. Men den historiska staden erbjuder mycket mer än bara ett vilt nattliv, och det finns få städer i Europa som har en så spännande historia som Berlin.

I Berlin så kan ni beakta den kända Berlinmuren, titta på häftig grafitti, utforska exklusiva butikerna och njuta av shopping i Mitte - och naturligtvis har vi organiserat några sightseeingturer för dig. Du kan till exempel boka vår stora [ölcykel], där du cyklar genom staden medan du dricker öl, eller se staden på det gammaldags sättet, ombord på en [hästdragen vagn]. Du kan också ta dig ut på vattnet på Wannsee-sjön för att få lite frisk luft och natur medan du grillar på vår [BBQ-båt].

För att få blodet att rusa på din svensexa kan du och grabbarna testa på aktiviteter som [paintball] eller [skytte].

[SKytte i Berlin - Pissup svensexa]

Pannkakor och Bratwurst

Om du vill ta det lugnt och njuta av en avkopplande öl innan du ger dig ut i på stan kan du besöka ett av de många ölställena i Berlin. Tyskland är känt för att producera några av världens bästa öl till överkomliga priser, och märken som Oettinger, Bitburger och Erdinger är bara några av de öl i världsklass som kan finnas i överflöd. Besök några tyska ölhallar och ta del av en autentisk upplevelse med gigantiska 1-litersöl, och kombinera [sightseeing med öl] genom att besöka ett mikrobryggeri.

Om ni ska spendera flera dagar dagar i staden behöver ni förmodligen en liten paus från öldrickandet (om än för några timmar. Vi erbjuder massor av aktiviteter där du kan bränna kalorier (och svettas bort baksmällan). Prova på [vattenskidor], [paintball] (både utomhus och inomhus), [skjutpaket], [go-kart racing] och mycket mer. För de latare rekommenderar vi en tur till vattenparken eller hästkapplöpning.

[öl och sightseening - pissup svensexa]

Berlinska brudar

Om du är på svensexa har vi en rad idéer för vad ni kan göra för att få alla i rätt stämning. Tjejerna i Berlin är vackra och villiga, och ni bör definitivt bjuda varandra på en lesbisk show eller en tur till [strippklubben]. Vi organiserar även paket där du får [pubrunda, strippklubb och nattklubb] med allt på en kväll! Även om du inte är på en svensexa är du naturligtvis mer än välkommen att kolla in de lokala skönheterna med ett av våra läckra paket.

[vackra tjejer i Berlin]

Pissup organisera allt

Utforska vårt stora utbud av aktiviteter och kontakta oss om du tycker att det är något som fattas - vi arbetar med de bästa leverantörerna i staden och vi ser alltid till att göra din svensexa i Berlin speciell och oförglömlig!

Organiserar de absolut bästa svensexorna i Europa sedan 2001.

Vi är de största i festbranschen Organiserar de absolut bästa svensexorna i Europa sedan 2001.

Professionellt planerat – helt stressfritt.

Offerter och kundservice är 100 % kostnadsfritt Professionellt planerat – helt stressfritt.

Låt inte pengarna stå i vägen för din svensexa. Alla kan betala separat.

Individuell betalning Låt inte pengarna stå i vägen för din svensexa. Alla kan betala separat.

 Ni får en helt egen festplanerare som tar hand om allting åt er.

Personlig planerare 24/7 Ni får en helt egen festplanerare som tar hand om allting åt er.

Behöver du hjälp?

Ring oss på +45 70 27 64 70 eller

       Skicka oss ett meddelande