Stor Ölcykel i Berlin - Pissup Resor

Stor Ölcykel

( 8 recensioner )
4.75 / 5 baserat på 8 recensioner

Stor Ölcykel

Ingår
  • Förare
  • 20 l. Öl
  • 90 min. 75 minuters åktur med ölcykel
Tillägg och extrafunktioner >
Daytime
Beer Bike
Landing Page

**Hjulen på cykeln går runt och runt!

Cykla runt i den tyska huvudstaden Berlin i en och en halv timme och dela på 20 liter öl i er grupp. Är ni redo för en berusande resa?

Sätt på er hjälmarna och ge er ut på ett unikt cykeläventyr runt Berlin. Håll cykeln igång medan ni häller upp lite öl. Vem har sagt att pubar inte kan vara på hjul? Här har ni bekväma säten, tak över huvudet om resan börjar och tillräckligt med alkohol för hela gruppen. Låter inte det som den perfekta cykelsemestern?

Här är vad ni kan förvänta er

Ni kommer att hämtas på Ostbahnhof. Inga vattenflaskor behövs eftersom det finns mer än tillräckligt med öl ombord!

Turen tar er runt den historiska staden Berlin och till berömda landmärken och populära turistattraktioner. Ni måste vara i hyfsad form, eftersom det handlar om en och en halv timmes cykling utan pauser.

Det enda sättet att få en gäng på svensexa att cykla flera kilometer runt Berlin är att ge dem precis vad de vill ha! Och det de vill ha är öl, så det är vad ni får! 20 liter för er att dela på. Kommer ni att hinna dricka upp allt innan tiden är ute? Ja, det tror vi. Ni kommer att åtföljas av en förare som håller er energi uppe och ser till att ni kommer tillbaka i ett stycke.

När ni är klara cyklar ni tillbaka till samma plats som ni började på. Det här är den perfekta uppladdningen inför en rejäl utekväll på stan i Berlin. Om ni också vill att vi ska planera kvällen för er [klicka här] för att se vilka aktiviteter vi erbjuder. Det finns säkert fler saker här som ni kommer att älska!

Vad ni bör veta innan ni bokar

  • Minimikravet för denna aktivitet är att ni är minst 7 personer, och högst 15. Om ni är färre än 7 får ni inte hela 20 liter öl, så försök att vara minst 7.

Tillägg och extrafunktioner

Softdrinks (Cola, Fanta, Sprite or Water) - 1l
Bottle of Bubbly - 0,75l
1l extra beer

Stor Ölcykel

Klassad som "Utmärkt" med 4.75/5 baserat på 8+ recensioner .

Cykla runt i den tyska huvudstaden Berlin i en och en halv timme och dela på 20 liter öl i er grupp. Är ni redo för en berusande resa?

Visa våra senaste recensioner

06. January 2023
27. September 2023
14. June 2023
29. May 2023
24. April 2023
23. April 2023
16. March 2023
15. March 2023
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande