Destinationer för svensexor

Resebyrån med de bästa recensionerna

( 7188 recensioner )
4.8 / 5 baserat på 7188 recensioner

Behöver du hjälpa att välja resmål?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller boka en

       Gratis konsultation

Att välja destination

Behöver du hjälp med att planera var du ska anordna din svensexa?

Vi ser ett brett intresse för vad våra resenärer vill uppleva när de åker på en svensexa. Därför har vi skapat fyra kategorier för att inspirera dig att välja den perfekta destinationen för just er.

Kolla in dem närmare och fundera på vad som är viktigast för dig när du väljer resmål.

Är ni ute efter action på din svensexa? Eller är ni mer lockade av tanken på sällskap med vackra kvinnor? Kanske väljer ni resmål utifrån vad som finns på dryckesmenyn? Oavsett vad ni är ute efter så hjälper vi er att uppfylla alla era önskemål!

Behöver du lite inspiration till svensexan? Kolla in några av våra spännande idéer för vart ni kan åka och göra!

De lättaste sättet att organisera svensexan som din bästa kompis förtjänar
Anslut dig till de 100 000-tals som litar på och betygsätter Pissup. Den främsta agenturen för svensexor i Europa!

Fest och dryck

Oavsett om det är smaken eller det bästa priset ni är ute efter, kolla in listan nedan för att se vad som passar er bäst:

1) Prag: Tjeckerna dricker mer öl per capita än något annat europeiskt land. Så här kan du vara säker på att de vet hur man brygger ett öl!

2) Budapest: Även om Ungern inte är känt för sitt öl så är Budapest utan tvekan ett av de bästa städerna att dricka på i Europa. Det finns inget bättre än att ta en kall öl och koppla av på en av de fantastiska ruinpubarna.

3) Hamburg: Tyskarna vet både hur man brygger gott öl och hur man serverar det med stil på både gamla, traditionella ölhallar och nya hippa ställen.

Passar allas budget

Vem vill inte spara pengar? Oavsett om det är billiga flyg eller destinationer du letar efter, kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta platsen för din svensexa!

Om du vill resa billigt och ändå få valuta för pengarna så kommer här lite inspiration.

  1. Budapest: Ungerns huvudstad är den billigaste huvudstaden i Europa. Du kan få öl för mindre än en 10 kronor och äta en komplett måltid för långt under 100 kronor - ofta en flerrätters meny för det priset. Det finns också massor av spännande saker att göra här, oavsett om du letar efter actionfyllda skytteaktiviteter eller en tur till äventyrsbadet. Ingen av dessa aktiviteter är särskilt dyra jämfört med resten av Europa. Budapest är den perfekta staden för din svensexa!

2 Berlin: Tysklands huvudstad är inte den billigaste, men heller inte den dyraste staden i Europa.

3) Krakow: Staden har rekordlåga alkoholpriser och det högsta antalet pubar och barer per kvadratmeter i hela världen. Du kan få en stor öl för runt 15 kronor på många ställen. Staden är också full av festglada studenter, så festen tar aldrig slut här.

Action och spänning för alla plånböcker

Det är självklart att man vill göra något spännande och actionfyllt när man är på resande fot. Här kommer vi in i bilden och hjälpa dig att hitta de perfekta aktiviteterna. Hos Pissup finns allt från AK-47-skytte och stridsvagns- och fyrhjulskörning off-road till att hoppa bungyjump från en bro.

Ta en titt på aktiviteterna nedan och se vilken som passar just er bäst:

1) Bratislava: En stad fullproppad med spännande och actionfyllda aktiviteter. Kasta dig över en bro eller varför inte testa på white water rafting? Är nu skjutglada så har ni kommit till rätt stad! Lär er att skjuta med AK-47 eller skjut på låtsas under ett Lasertag-spel.

2) Prag: Tjeckerna älskar också sina vapen och vill ni uppleva er barndomsdröm och skjuta med en AK-47 eller köra en stridsvagn så är denna staden definitivt för er!

3) Gdansk: I Polen så älskar man att testa gränserna, och Gdansk är inget undantag. Att skjuta med vapen är bara en av de actionspäckade aktiviteterna som man kan göra här. Ge dig ut på ett terrängäventyr med en 4x4 eller tävla under en dag av lerduveskytte.

Stripp och sexiga damer

Oavsett om du är på en grabbhelg där ni bara tittar och inte rör, eller om ni letar efter några vackra tjejer att festa med, har vi rätt stad för er!

Vill ni uppleva rena stripphimlen? Ta en titt på listan nedan och välj den destination som passar dig bäst:

1) Krakow: Här hittar otroligt vackra kvinnor som verkligen vet hur man hanterar en strippstång. Här gör stripporna många olika saker som du inte ser i andra städer och kan inte jämföras med andra ställen.

2) Budapest: Denna stad är fylld av vansinnigt heta tjejer på exklusiva VIP-klubbar. Funderar du på att hyra en privat båt fylld med porrstjärnor och glamourmodeller? Prova då Tit-tanic.

3) Amsterdam: Red Light District. Behöver vi säga något mer? Här står tjejerna på gatorna, det finns sexshower och strippklubbar. Amsterdam är verkligen en drömdstination för alla män.

Nattlivet

Sova kan ni göra när ni kommer hem. Nu är det dags att festa till gryningen! Alla våra destinationer har mycket att erbjuda när det gäller fester - så det är svårt att välja vilken destination som är bäst. Men vi har ändå gjort ett försök:

1) Amsterdam: Den holländska huvudstaden har verkligen allt när det kommer till fest. Här hittar ni topprankade klubbar där världens bästa DJ's spelar sina sets samt en uppsjö av barer och pubar. Här slutar festen aldrig!

2) Berlin: Staden där öst och väst möts. Här hittar du råa underground-klubbar som aldrig stänger, och dyra cocktailbarer. I denna multikulturella stad finns det inga gränser!

3) Barcelona: En stad fylld med unga, festande människor. Dess extravaganta klubbar har öppet till 7 på morgonen, det finns coola barer och alkoholen är billig. En perfekt kombination.

De lättaste sättet att organisera svensexan som din bästa kompis förtjänar
Anslut dig till de 100 000-tals som litar på och betygsätter Pissup. Den främsta agenturen för svensexor i Europa!

Accelerera tempot

En riktig svensexa är inte komplett utan lite fart och spänning. Tryck gasen i botten och kör en mängd olika fordon. Här är din chans att visa vem som är den bästa föraren i gruppen!

1) Bratislava: Här kan du köra gokarts med en hastighet upp till 65 km/h. Verkligen en sport för riktiga män. I Bratislava erbjuder vi flera olika alternativ, både inom- och utomhus. Så att ni kan tävla mot varandra och kora en vinnare.

2) Amsterdam: Vi erbjuder även gokart här. Men det här är en mycket speciell bana, den snabbaste och mest professionella gokartbanan i Nederländerna. Plocka fram tävlingsandan, trampa gasen i botten och visa vem som är snabbast när ni tävlar mot varandra. Ta reda på vem som är den bästa föraren i gruppen.

3) Gdansk: Kör runt i leran på ett riktigt off road-äventyr, antingen med fyrhjulingar eller en 4x4. Här kan ni även köra gokart. Perfekt för ett grabbgäng!

Behöver du hjälp?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller

       Skicka oss ett meddelande