Weekends som du aldrig kommer att komma ihåg, sedan 2001

Välkommen till den bäst rankande arrangören av svensexor i Europa

Pissup Resor: Vem är vi?

Pissup Resor är ett internationellt reseföretag som grundades 2001 av britterna Mark Robertson och Neil Smith. Pissup är ett av de första resebolagen som specialiserat sig på att arrangera partyresor och svensexa. Till en början skickade vi våra kunder till Prag, men allt eftersom konceptet snabbt gjorde succé expanderade vi till andra destinationer som Tallinn, Budapest, Bratislava och Warszawa. År 2014 etablerade sig Pissup i Danmark med Mads Thorsdal och Rasmus Christiansen vid ratten. Vi arrangerar resor till 15 olika resmål och har mer än 600 aktiviteter för våra kunder att välja mellan.

Pissups svensexor är legendariska.

Inte för att skryta, MEN... Vi har framträtt i TV2, DR, Politiken, MetroXpress och många andra medier flertalet gånger. Varför riskera att boka med ett annat företag? Hos oss är du i trygga händer.

Vår filosofi

Vi tror att äventyr skapar fantastiska vänskapsband.

Vi skapar äventyr genom att inspirera kunden och ta hand om all planering, från A-Ö.

Vi lovar att arrangera den svensexa som din bästa vän förtjänar.

Vårt rykte

Pissup har skickat vänner på legendariska svensexor i Europa sedan 2001: de killar som åker på svensexa med oss kan lita på att vi hjälper till att skapa en resa fylld med äventyr som kommer att gå till historien!

Över 150 000 kunder sedan 2001

Det finns inget som kan mäta sig med vår erfarenhet av festresebranschen. Vår erfarenhet av oöverträffad. Vi har arrangerat resor för mer än 150 000 kunder under de senaste 17 åren. Vi väljer våra samarbetspartners med omsorg och har haft goda relationer med dem under många år. Vi testar själva aktiviteterna som vi erbjuder för att se till att de uppfyller våra krav på vad som gör en bra resa. På så sätt kan vi fortsätta att erbjuda en unik service till våra kunder.

Service är vår högsta prioritet

Vi vet hur mycket planering som ligger bakom en perfekt svensexa och för att ni ska känna att ni får vad ni betalar för. Därför erbjuder vi en överlägsen service från första kontakten tills du går ombord på ditt flyg hem. Våra engelsktalande resekonsulter planerar allt tillsammans med er innan ni åker, och våra lokala guider finns till hands dygnet runt för att ni ska få en oförglömlig svensexa.

Ta kontakt

Du kan kontakta en av våra festexpertsplanerare redan idag, eller helt enkelt välja vilken destination/aktivitet som ni önskar så återkommer vi till er så fort som möjligt. Oberoende om du är ute efter en hardcore svensexa i Budapest eller en het vända i Amsterdam, är våra experter här för att hjälpa er att organisera en helt legendarisk svensexa.

Svensexa Experter sedan 2001

Bäst recenserade partybyrå online

Problemfria, säkra och individuella betalningar

Behöver du hjälp?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller

       Skicka oss ett meddelande