Laster Tag med Pil & Båge i Berlin - Pissup Resor

Laser Tag med Pil & Båge

( 1 recensioner )
5 / 5 baserat på 1 recensioner

Laser Tag med Pil & Båge

Ingår
  • 90 min. Speltid
  • Kvalificerad instruktör
  • Utrustning
  • Omklädningrum & duschar
Daytime
Arrow Tag
Landing Page

Tyckte ni inte alltid att laser tag var kul när ni var yngre? Tänk er då laser tag kombinerat med pil och båge på svensexa till Berlin! Coolt, eller hur? Här får ni leva ut din inre Robin Hood samtidigt som ni får chansen att låtsas att ni är med i Game of Thrones.

Klä ut er och spela!

För att göra det hela lite roligare ser vi till att det finns en mycket smickrande banankostym för er att klä brudgummen i när ni ska spela! På sätt och vis blir han också ett ännu lättare mål att träffa.

Det ska dock sägas att pilarna är mjuka, så ni bör kunna lämna aktiviteten oskadd när timmen är slut. Vi ser till att det spelas musik medan ni springer runt och skjuter, och naturligtvis kommer det att finnas en domare som ser till att alla spelar spelet (någorlunda) rättvist.

Det finns också olika spellägen som Moorhuhn, Capture the Flag, etc.

Om ni har fått nog av paintball och redan har provat bubble fotboll, så är en omgång laser tag med pilbåge ett bra nytt alternativ för att hålla festen igång!

Praktisk information

Det är en bra idé att packa både inomhus- och utomhuskläder, eftersom det kan äga rum både inomhus och utomhus beroende på vilken tid på året ni dyker upp. När er timme av laser tag är över ser vi till att ni får ett vackert teamfoto, med brudgummen klädd i en vacker banandräkt, så att ni kan fånga ögonblicket och dela det på bröllopet!

Kombinera denna aktivitet med en riktig herrmiddag, nämligen vår mycket speciella aktivitet [Middag med strippa] så är ni redo att gå ut på stan med stil efteråt!

Laser Tag med Pil & Båge

Klassad som "Utmärkt" med 5/5 baserat på 1+ recensioner .

Tyckte ni inte alltid att det var kul att spela laser tag när ni var yngre? Tänk er nu laser tag kombinerat med en pilbåge!

Riktiga kunder. Verkliga recensioner.

17. July 2023
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande