100% COVID Refund Option - limited offer >

Gokart Inomhus

Ingår
  • 25 min. Gokarting
  • Materiel & Skyddsutrustning
  • Kvalificerad instruktör
Tillägg och extrafunktioner >
Daytime
Go-karting
Landing Page

Sätt fötterna på pedalerna och bränn lite gummi på Berlins vilda gokartbana! En bra svensexa är inte komplett utan lite grabbaktiviteter. Tävla mot varandra och se vem som är snabbast i gruppen.

Så fungerar det

Racet går av stapeln på en supercool gokartbana i Berlin där ni får köra 30 varv (ca 25 minuter).

Gokartbanan är inomhus och kan bokas i alla väder. Ni kan slappna av efter racet med Kanske måste förloraren köra första varvet medan ni firar vinnaren som en riktig Formel 1-förare?

Säkerhetsutrustning och instruktioner ingår i priset. Det är också möjligt att köpa minivan-transport.

Observera Leverantören har ingen engelsktalande personal på plats och de föredrar om grupperna förstår lite tyska eftersom det finns viktiga instruktioner att följa! Så se till att ni har en tysktalande i er grupp, annars kommer ni inte att kunna köra. Tänk på detta innan ni bokar.

Ni kan ta med högst 10 personer åt gången. Om ni är fler än 10 personer i din grupp måste mo boka flera gånger så att alla kan få åka med.

Det tillkommer också en liten extra avgift eftersom alla deltagare måste bära en enångsbalaclava (av hygienskäl), som måste betalas på plats.

När ni är klara med körningen, tagit en öl och firat vinnaren kan ni också välja att kombinera denna fantastiska aktivitet med [Guidad pubrunda och nattklubb], där ni tas runt i staden till coola barer och slutligen till den exklusiva Matrix Club, där ni kan festa fram till gryningen!

Om ni har blivit hungriga efter all action kan ni också beställa en omgång [Biff och öl] på en utsökt restaurang efteråt. Vad kan vara bättre än en saftig biff och en stor tysk öl efter gokart-racet?

Tillägg och extrafunktioner

Return Transfer to/from Go-Kart
HYGIENE HOOD (balaclava)
Pizza & Beer

Gokart Inomhus

Klassad som "Utmärkt" med 5/5 baserat på 2+ recensioner .

En bra svensexa är inte komplett utan lite grabbaktiviteter. Tävla mot varandra och se vem som är snabbast i gruppen.

Riktiga kunder. Verkliga recensioner.

06. June 2022
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande