Pubcrawl och entré till vild nattklubb (Matrix Club)

Pubcrawl & Nattklubbsentré (Matrix Club)

( 8 reviews )
4.5 / 5 baserat på 8 reviews

Pubcrawl & Nattklubbsentré (Matrix Club)

Ingår
  • 3 t. Guidad Pubcrawl
  • Entré till nattklubb
  • 3 x Shots
Tillägg och extrafunktioner >
Night Life
Bar Crawls
Landing Page

Är ni redo för en riktig grabbhelg i Berlin? Då har ni kommit till rätt ställe! Detta paketet ger er möjlighet att besöka några av de bästa barerna Berlin har att erbjuda med vår pubcrawl genom staden för att sedan avsluta natten med stil på Matrix Club, en av de hetaste nattklubbarna i stan!

Så går det till

Ni möter er lokala guide på en bar nära Alexanderplatz (centrala Berlin - 12 min. från centralstationen med tunnelbana). Om ni önskar hämtas någon annanstans måste detta godkännas i förväg. Vi rekommenderar att ni börjar pubcrawlen senast kl. 21.00, så att ni inte råkar ut för tomma barer.

Pubrundan varar i hela 3 timmar och ni kommer att besöka 3 häftiga barer, så det finns gott om tid att uppleva något av det bästa i Berlin samtidigt som ni får mycket att äta. Dessutom bjuds det på 3 shots vardera från varje bar som ni besöker.

Efter en underbar pubcrawl kommer ni till stans vildaste klubb, Matrix Club. Så se till att bli riktigt full när ni är inne på klubben så att ni kan avsluta kvällen med stil! På samma gång, kom ihåg att lämna de fula svensexa T-shirtarna eller kostymerna hemma när ni går till klubben - de kommer inte att imponera på de lokala damerna ändå!

Undvik turistfällorna och utnyttja vår lokala kunskap om staden - vi har massor av erfarenhet av pubrundor och vet exakt var och när det händer! I aktiviteten ingår en gratis öl till var och en av er på den första baren.

Kombinera pubcrawlen med andra Pissup-aktiviteter

Börja kvällen med [Burgare & Öl] eller [Middag med stripp) innan den riktiga actionen börjar, så att ni är väl uppvärmda inför nattens upptåg!

Tillägg och extrafunktioner

Table Reservation Night Club

Pubcrawl & Nattklubbsentré (Matrix Club)

Klassad som "Utmärkt" med 4.5/5 baserat på 8+ reviews.

Se några av de bästa barerna som Berlin har att erbjuda med vår pubcrawl - och avsluta natten med stil på en av stadens vildaste klubbar!

Showing our latest reviews

19. September 2022
27. September 2023
17. July 2023
16. July 2023
14. June 2023
15. March 2023
01. May 2022
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande