Olympisk Svensexa i Berlin - Pissup Resor

Olympisk Svensexa

( 1 recensioner )
4 / 5 baserat på 1 recensioner

Olympisk Svensexa

Ingår
  • 90 min. Speltid
  • Kvalificerad instruktör
Daytime
Landing Page
Stag Olympics

Svensexa OS i Berlin - det är OS... för svensexor! - Har ni rätt färdigheter, mentalitet och taktik för att slå dina vänner och vinna?

Spelet är indelat i fyra kategorier: Sport, Färdigheter, Kunskap och Taktik. Men ni måste uppfylla dem alla för att vinna en välförtjänt seger.

Det finns bara en vinnare på den olympiska svensexan i Berlin!

Vad ingår

Ni kommer att få hela 90 minuter av olympiska svensexa-spel. Spelen och utmaningarna kommer att variera, men de kan innehålla spel som t.ex: "Fotbollsdart, som är precis vad det låter som, fotboll... men ni siktar på en gigantisk uppblåsbar darttavla och inte på ett nät. Blindfotboll är ett gott skratt medan brudgummen (och resten av er) försöker spela fotboll med förbundna ögon. Elektrisk straffsparksläggning... är lika chockerande som det låter!

Det finns många olika typer av spel tillgängliga. Kontakta oss för mer information!

Efter en rolig och utmanande dag är det dags att ta del av Berlins stadsliv. Boka vår aktivitet [Fest på House and Weekend Club] och få en legendarisk natt!

Olympisk Svensexa

Klassad som "Utmärkt" med 4/5 baserat på 1+ recensioner .

Olympisk svensexa i Berlin - Vem står kvar som segrare när du och dina vänner har spelat de olympiska spelen - Pissup style!

Riktiga kunder. Verkliga recensioner.

14. June 2023
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande