Coffee Shop Guide - upplev Amsterdams bästa Coffee Shops

Coffee Shop Guide

( 2 recensioner )
4.5 / 5 baserat på 2 recensioner

Coffee Shop Guide

Ingår
  • Quiz
  • Te eller kaffe var
  • rulltävling
  • 4 t. Guidad coffee shop tour
  • Pissup-guide
Tillägg och extrafunktioner >
Daytime
Featured
Night Life

Amsterdams berömda "coffee" shops är spridda över hela staden så det är inte helt enkelt att hitta de bästa. Slösa inte er tid på att vandra runt och försöka hitta rätt, boka vår guide istället!

Vår coffee shop-guide blir en ovärderlig del av er introduktion till en av stadens största turistattraktioner. Vår guide möter er på hotellet och därefter tar er till några av stadens bästa coffee shops. Ni kommer också att besöka cannabismuseet och en rökvänlig bar. Vår guide har stor kunskap om coffee shops och ni kommer också att ha ett litet quiz längs vägen.

Eftersom coffee shops vanligtvis inte tillåter personer under 18 år måste alla deltagare vara 18+. "Utrustning" som vaporizers eller bongar plus kostnaden för gräs ingår inte i priset. Rundturer som börjar efter kl. 16.00 kanske inte inkluderar ett besök till "The Cannabis College".

Den här aktiviteten är för er som vill prova lite annorlunda tobak och/eller för er som inte har något emot att vara tillsammans med personer som röker rolig tobak.

Detta är en guidad tur genom Amsterdams största turistattraktioner - coffee shops - observera att vi inte erbjuder droger under vår rundtur. Vi hänvisar i detta fall till den holländska lagstiftningen, för kännedom: (https://www.amsterdam.info/coffeeshops/)

Tillägg och extrafunktioner

Escape Club Entry (house) w/activity
Banana Bar (w/ drink)
Banana Bar (unlimited drinks 1hr)

Coffee Shop Guide

Klassad som "Utmärkt" med 4.5/5 baserat på 2+ recensioner .

Undvik förvirring och turistfällor. Vår lokala guide kommer att visa er Amsterdams bästa kaféer och dela med sig av sin erfarenhet. Ha det så trevligt!

Riktiga kunder. Verkliga recensioner.

04. December 2022
03. July 2022
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande