100% COVID Refund Option - limited offer >

Hummer Limousine med Fri Bar

4.25/5 ( 4 recensioner )
Ingår
  • 1 t. 1 timmes limousinfärd
  • Förare
  • 1 flaska bubbel
Tillägg och extrafunktioner >
Daytime
Featured
Night Life
Landing Page
Hummer Limo

Åk runt i Europas syndens stad som VIP-bossar i det ultimata fordonet - en gigantisk Hummer limousine med plats för hela 16 personer!

Amsterdam är definitivt en plats där det är kul att visa upp sig, så varför inte överträffa alla andra med en åktur i denna lyxiga Hummer limousine. Ni kommer att känna er som rockstjärnor när ni möts av alla avundsjuka blickar längs vägen - och vad som är ännu coolare är att det finns obegränsat med valfria drycker ombord på Hummern!

Så går det till

Ni kan hämtas och lämnas vart ni vill. Ni kan välja att bli hämtade på flygplatsen och anlända med stil, eller så kan ni boka Hummern som uppvärmning innan ni ger dig er ut på de vilda klubbarna i Amsterdam.

På själva åkturen får ni en hel timmes cruising runt staden med läckra drinkar. Om ni vill ta del av alla läckerheter i Amsterdams världsberömda Red Light District kan ni också boka en het strippa som kommer ombord och tar av sig kläderna för er. Så luta er tillbaka, njut av en utsökt champagne och synen av den smidiga skönheten som intar alla möjliga positioner för er.

Ni kan också definitivt välja att kombinera limousinfärden med en [VIP-entré] till Amsterdams häftiga och galna nattklubbar. Ni kan fortsätta VIP-känslan och skippa kön till en av stadens exklusiva klubbar när ni kliver ur Hummern. Härifrån kan ni boka bord och köpa flaskor till hela gänget, så att ni är redo att festa natten lång! Vi har flera klubbar att välja mellan, så det är bara att sätta igång grabbar!

Observationer och begränsningar Observera att maximal antalt passagerare är 16. Om gruppen önskar en strippa ombord så är det maximala antalet 15 personer.

Tillägg och extrafunktioner

Limousine Ride (Outside AMS)
Female Stripper w/activity
Male Strip Show w/activity

Hummer Limousine med Fri Bar

Klassad som "Utmärkt" med 4.25/5 baserat på 4+ recensioner .

Cruisa runt i stan som en VIP-boss i en Hummer limousine med ett glas bubbel i näven! På husets räkning såklart..

Riktiga kunder. Verkliga recensioner.

22. January 2023
17. April 2024
10. September 2023
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande