100% COVID Refund Option - limited offer >

Pil & Båge

Ingår
  • Kvalificerad instruktör
  • 1 t. Speltid
  • Materiel & Skyddsutrustning
Tillägg och extrafunktioner >
Daytime
Arrow Tag
Landing Page

Båge och pil i Amsterdam - kriga som om ni levde på medeltiden!

Kalla alla in wannabe Robin Hoods där ute: det är dags att sätta era naturliga bågskyttekunskaper på prov och skjuta varandra i detta dödsföraktande pilbågs-krig!

Det är dags att gå tillbaka till den gamla goda tiden när män var män! Rått kött, mjöd och pilbågsskytte... Eller kanske vi blandar ihop det med Game of Thrones? Hur som helst kommer ni inte att använda någon farlig, gammaldags utrustning. Ni kommer att använda pilar med skumhuvud att skjuta varandra med och ansiktsskydd för att skydda ert ansikte.

Vanligtvis delas ni upp i två lag för att kriga mot varandra, men då aktiviteten är flexibel så kan ni göra som ni vill och skapa egna regler och strategier.

Observera: kriget varar i 1 timme och domaren kommer att vara närvarande för att visa er hur ni använder utrustningen och för att säkerställa en rättvis kamp.

Transport är inte inkluderat i aktiviteten, så ni tar er dit på egen hand. Vi rekommenderar att ni kommer lite innan utsatt tid för att maximera speltiden.

Kontakta oss för mer information!

Tillägg och extrafunktioner

Photographer w/activity
Unlimited Beer Package (per hour per person) w/activity

Pil & Båge

Klassad som "Utmärkt" med 5/5 baserat på 1+ recensioner .

Aktiviteten Pil & Båge i Amsterdam ger er chansen att skjuta varandra med pilar utan att skada. Det här är en barndomsdröm som går i uppfyllelse!

Riktiga kunder. Verkliga recensioner.

29. May 2022
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande