100% COVID Refund Option - limited offer >

Bubbelfotboll

4.67/5 ( 3 recensioner )
Ingår
  • 60 min. Speltid
  • Bubbelfotboll
  • Musik
  • Utrustning
Daytime
Bubble Football
Landing Page

**Blås upp dem och tackla på!

Bubbelfotboll är en aktivitet som ni måste testa göras i den europeiska fotbollshuvudstaden Barcelona. Tävla mot varandra i ett spännande spel!

Låt vår erfarna instruktör dela upp er grupp i två lag för att tävla i en spännande match bubbelfotboll, ett spel som liknar fotboll, men som kräver att varje spelare bär en gigantisk uppblåsbar bubbeldräkt; dessutom finns det inga regler, så ni kan göra vad ni vill mot varandra så länge det inte är för extremt. Målet är att göra så många mål som möjligt innan tiden går ut, krocka med varandra och försöka få motståndarna att rulla runt på planen som galningar. Ett perfekt sätt att sparka igång svensexan!

Vad ni kan förvänta er

Det finns två platser där aktiviteten kan äga rum. När det närmar sig speldags kommer ni att få veta vilken av dem er bokning gäller.

När ni anländer kommer en av våra guider att välkomna er och ge er en genomgång av allt som ni behöver veta innan ni hoppar in i bubbeldräckten och börjar kriga. De vuxna dräkterna väger cirka 6 kilo och har två öppningar, en för huvud och en för ben.

Innan den matchen börjar kommer ni att delas upp i två lag. Målet är att göra så många mål som möjligt innan slutsignalen ljuder. För att göra mål är det bara att sparka bollen över mållinjen. Vi får det här att låta mycket enklare än det ser ut.

Ni får krascha så hårt ni kan in i motståndaren eftersom det finns så mycket luft runt er att motståndaren inte kommer att känna någonting. Dessutom finns det en säkerhetssele på insidan för att säkerställa att ni inte flyger överallt.

Den nagelbitande uppblåsbara fotbollsmatchen pågår i en timme, varpå ni möjlighet att åka tillbaka till er hotell eller boka en annan av Pissups andra aktiviteter, som vår [Pedalbåt] Pedalera ut i Medelhavet och ge dina ben en bra stretch medan ni dricker 1 liter av antingen öl eller sangria. Ta med badbyxorna för det är ingen tvekan om att ni kommer att bli blöta.

Vad ni bör veta innan ni bokar denna aktivitet

  • Se till att alla har på sig sportskor eftersom det blir mycket springande, en T-shirt eller långärmad (inte ett linne) och träningsbyxor.
  • Ni måste vara på plats 15 minuter innan aktiviteten börjar.
  • Det minsta antalet deltagare som krävs för att aktiviteten ska kunna genomföras är åtta, och det högsta är tjugo. Kom ihåg att om ni har ett udda antal personer kommer ett av lagen att få en extra spelare.

Bubbelfotboll

Klassad som "Utmärkt" med 4.67/5 baserat på 3+ recensioner .

Bubbelfotboll är något ni måste testa i Europas fotbollshuvudstad Barcelona. Tävla mot varandra i en spännande match!

Riktiga kunder. Verkliga recensioner.

23. May 2024

Google Translated bra upplevelse, var roligt för alla

11. June 2024
08. June 2024
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande