20-10-2016

13 steg för att organisera en svensexa

Att organisera en svensexa handlar om: Förberedelse, förberedelse, och lite mer förberedelse**

Vi känner alla till Shakespeares 7 åldrar av människan, från barndom till ålderdom. Spädbarnet, skolpojken, älskaren, soldaten, rättvisan, pantalongen och ålderdomen. Och till och med de 7 viktigaste punkterna för ett framgångsrikt filmmanus. Men hur är det med de 13 stegen för att organisera en svensexa?

Att åka på en svensexa är en unik och rolig upplevelse (särskilt om du bokar en [Budapest svensexa] med oss, host host). Den kommer att innehålla allt från det mer klassiska - fylla och strippor - till det oväntade. Och med alla dessa galna och otroligt roliga situationer som leder fram till och inträffar under svensexan, kommer du att känna en blandning av spänning och nervositet...

STEG 1:

Din vän ringer dig. Han har friat till sin blivande brud (och hon sa ja, woohoo) och nu vill han fråga dig något. Om du inte är en idiot kommer du naturligtvis att säga ja. Hur känner du dig? Taggad! Det är naturligtvis en ära att bli tillfrågad. Att organisera en svensexa kommer inte att vara lätt, men du är fast besluten att ge din vän den bästa svensexan någonsin!

STEG 2:**

Efter att du har kommit ner på jorden igen och slutat fantisera om alla sätt du ska lura brudgummen på - så har ångest ersatts med spänning. Som [Spidermans farbror] (https://www.youtube.com/watch?v=b23wrRfy7SM) säger: "Med stor makt kommer stort ansvar." Och det är ditt ansvar att se till att brudgummen får avskedet han förtjänar.

STEG 3:**

"Åh, min päls och mina morrhår!" - säger den vita kaninen i "Alice i Underlandet". Vid det här laget känner du säkert med honom. Hur ska ni välja destination? Hur många är det som ska åka? Vad kommer ni att göra? Alla dessa frågor kommer genast till åtanke. Det ger dig huvudvärk...

STEG 4:**

Ni har nu kommit fram till vart ni ska åka med grabbarna och funderat på ett antal aktiviteter att göra. Det är nu som förväntningarna börjar dyka upp: Du börjar jämföra din tråkiga vardag med den hur kul ni kommer att ha på er svensexa i Barcelona.

STEG 5:**

Det är pengar som får världen att gå runt sägs det, och att fantisera om dvärgstrippor och hummerlimousiner är fräckt, men grabbarna som ska med måste betala för sig. Här behöver du hitta ett sätt att ta betalt utan att de tror att du är Joakim anka. Annars kan det äventyra er vänskap. Dags att vara tuff och strikt, men rättvis.

STEG 6:**

Wow, du känner dig som en tjuv som har kommit på den perfekta stöten [kidnapping prank of the groom]. Snart kommer brudgummen att hamna i ett bagageutrymme medan du och dina kompisar skrattar ihjäl er. Nu har du klarat av det svåraste, att välja en plats att åka till, att få ihop programmet för helgen och - det svåraste av allt - att samla in pengarna. Nu kan ni se fram emot att spöa upp brudgummen som riktiga gangsters.

STEG 7:**

Det här är en av de överraskningar som garanterat får er kompis att le stort. Han har förmodligen hintat som en galning, eller kanske kommit med några förslag, men nu har ni gjort det officiellt och låtit honom veta att allt är bokat och organiserat. Förvänta er en klapp på axeln för att ni har annordnat allting, och nu kan han börja föreställa sig den fantastiska svensexa som han har framför sig.

STEG 8:**

Så du har bokat en Riga Stag Do eller något annat land med lösare vapenlagar än Sverige - det perfekta tillfället att boka en skytteaktivitet. Och det är dags att prova ett av de klassiska automatvapnen som du har sett på film: AK-47. När du skjuter med en av dessa bad boys får du en bokstavligen en kick som gör att du får ont i axeln och adrenalin forsar som om du hade druckit tio Red Bulls på en gång.

STEG 9:**

Ni kommer alla att önska att natten aldrig tar slut! Ni kommer att ledas genom partydistriktet av en lokal expertguide på en [Prague Bar Crawl](https://www.pissup.com/prague-stag-do/activities/bar-guide-and-club-entrance- prag/) och stanna till vid de bästa nattklubbarna med den absolut bästa atmosfären. Här kommer ni att besöka klubbar och strippklubbar för att se några sexiga lokala tjejer. Se till att ta massor av bilder (men visa dem inte för bruden!).

STEG 10:**

"Åh Gud, vad du låter", har jag just blivit spetsad i huvudet av en noshörning? Nej, det är bara ett resultat av den "måttliga" mängd sprit du drack igår kväll. Kommer ni ihåg när era mammor och pappor sa åt er att dricka med måtta? Tja, det gick inte så bra. Och nu får ni betala priset. Hur som helst kan ni slappna av - det är morgonen på er sista dag, och idag kan ni stanna kvar i sängen lite längre...

STEG 11:**

Det är inte riktigt morgon. Det knackar högt på din dörr, din telefon vibrerar och du har oändligt många missade samtal. Det finns ingen tid att förlora, packa dina kostymer, ölfläckade t-shirts och några slumpmässiga saker från klubben i en väska - och spring sedan ner för trappan för att ta en taxi. Glömde du att det var du som skulle vara den ansvarsfulla? Hur som helst, det är söndag och vägarna är lugna. Så du kommer att klara det.

STEG 12:**

"Vilken ond människa kom på måndagen?" Frågar du dig själv instapplandes på kontoret klockan nio på morgonen med en trippel expresso i näven. Du vill så gärna sjukanmäla dig, men inser att det inte är ett alternativ. Särskilt efter att i veckor underhållit dina kollegor med historier om vad ni skulle göra på svensexan. De vill veta allt om hur det var att organisera svensexan (eller mer exakt, vad ni gjorde!). Allt du kan göra för att överleva nu är att dricka så mycket kaffe och äta så mycket fet och sockerhaltig mat som möjligt - medan dina kollegor försöker att inte be dig att göra något alltför krävande.

STEG 13:**

"Herregud - det där minns jag inte att jag gjorde", tänker du när du bläddrar igenom bilderna från svensexan. Sedan får du ett samtal från brudgummen som berättar vilken fantastisk helg han har haft (ja, de bitar han minns). Innan han lägger på berättar han vilken legend du är som organiserade en så galen svensexa. Nu känner du dig förmodligen som en riktig hjälte för att du organiserade en så lyckad svensexa utan problem!

Bara för att påminna dig... här är de 13 stegen igen!

Gillade du våra 13 steg för att organisera en svensexa? [Kontakta oss] så hjälper vi dig med bördan att organisera en legendarisk svensexa.

What should you do now...

  1. Serious about your Stag Do? Want to take yours to the next level? We have 21 years experience organizing legendary stag parties for more than 200.000 guests. We can help you too, just Ask for a free consultation.

  2. Find Inspiration & Tips online Take a look at our Stag do ideas, our destination ideas or our activity ideas guide

De lättaste sättet att organisera svensexan som din bästa kompis förtjänar
  • Anslut dig till de 100 000-tals som litar på och betygsätter Pissup. Den främsta agenturen för svensexor i Europa!
  • På ditt sätt, gjort för dig, från början till slut
  • Lokal guide tillgänglig 24/7
Snabb Förfrågan
Patrick profile

Skriven av : Patrick

Få några gratis experttips om hur du planerar en svensexa som kommer att vara helt legendariskt!
Ladda ner nu