28-05-2021

Topp 10 destinationer för svensexor 2021 - heta brudar, galna aktiviteter, billig öl!

Topp 10 bästa destinationerna för svensexor

Val val val, i våran tidsålder så verkar de inte ta slut. Och det blir inte lättare i takt med det ökande antalet destinationer för svensexor som finns tillgängliga. Det har aldrig varit bättre eller enklare att organisera en [svensexa i Amsterdam] eller en [svensexa i Hamburg].

Men det kan vara svårt att bestämma sig för vilken typ av svensexa man vill ha. Vill du åka på en smutsig, billig weekend till en östeuropeisk stad? Eller vill ni ha en klassisk Amsterdam-upplevelse? Är din grupp mer för hårt festande eller adrenalinfyllda aktiviteter?

Alla Pissups bästa destinationer för svensexor erbjuder något, om inte allt, som du letar efter i en bra svensexa. I den här bloggen har vi valt ut de 10 bästa destinationerna för svensexor och delat in dem i fyra kategorier - budget, saker att göra, nattliv och brudar! Förhoppningsvis hjälper det dig att välja!

1. Prag

[Karlsbron i Prag]

Prag - bästa destinationen för svensexa __*

Budget - Alkoholpriserna i Prag är mycket rimliga i jämförelse med Sverige. Det kostar cirka 10-15 kr för en öl och cirka 25 kr + för en drink.

Saker att göra - Utöver vackra sevärdheter som Pragborgen och Gamla stans torg så erbjuder Prag en uppsjö av dagsaktiviteter. Ni kan segla nerför den vackra Vltlava-floden och se världen passera förbi på ett [Strip Ship]. Om du är en Rambo-fan kan du prova på [AK-47-skytte] (det finns andra coola Uzi-liknande vapen tillgängliga, för en extra slant!)

Nattliv - Nattlivet i Prag är centrerat kring Gamla stan. Det finns mycket att välja mellan - förmodligen för mycket - så vi rekommenderar att du bokar en [Prague Bar Guide], för åtminstone en av dina nätter här. Även megaklubben Karlovy Lazne, öppen till kl. 05.00, som har allt från discorytmer till klassiker - på 5 våningar, kan vi starkt rekommendera!

Brudar - Brudarna här är riktigt heta! Ska ni hit på "se, men inte röra"-helg har Prag mycket att erbjuda. Boka en [Stripcrawl] och se heta brudar ta av sig kläderna till rimliga priser.

2. Budapest

Budapest är galet - bästa destinationen för svensexor * *

Budget - Billigare än Prag. En öl kostar dig runt 10 kr.

Saker att göra - Precis som Prag är Budapest delat i två, Buda och Pest, av floden... den mäktiga Donau. För att få en riktig känsla för staden bör du boka en båttur [TiTanic]. Förutom alla galna skjutaktiviteter, paintball och airsoft - något som är unikt för Budapest, är skjutbanan för vapen. Budapest har allt du behöver för en bra svensexa.

Nattliv - Nattlivet är koncentrerat till distrikt 5 och centrala Pest. Boka en [Budapest Bar Crawl] så kommer en av våra guider att guida dig runt bland det stora utbudet av barer och pubar. En ruinpub - Szimpla är den mest kända - denna pub bör stå högt upp på din lista över saker att göra i Budapest.

Brudar - Budapest var tidigare känt som österns Paris och har ännu inte blivit av med sitt syndiga rykte. Här finns några vilda VIP-stripklubbar fulla av ungerska heta brudar. Det finns gott om ögongodis på dessa sofistikerade Rock Star-klubbar.

3. Krakow

* Krakow är en topp destination för svensexor __ *

Budget - En öl i Krakow kostar ca 13 kr. Mat och dryck är ganska billigt här så - i allmänhet - kommer du inte att känna dig lurad även i de mest turistiska områdena.

Saker att göra - Denna gamla polska stad är full av historia som har bevarats på ett anmärkningsvärt sätt. Om du vill se hur livet såg ut för inte så länge sedan föreslår vi att ni bokar en [kommunisttur]. Förutom allt du kommer att lära dig på den här turen - ingår naturligtvis vodka!

Nattliv - Krakow är en studentstad med 120 000, ökar rejält under semesterperioden. Stdentstad betyder två saker: billig sprit och vilda fester! Det finns massvis av barer att välja mellan på stans gator från medelåldern. Det är värt att boka en [Pubcrawl med fri bar].

Brudar - Om ni vill se några vilda stripshower så är Krakow rätt ställe för er. För att försäkra er om att få se de bästa showerna och se de hetaste brudarna så rekommenderar vi att no bokar våran [stripshow med fri bar].

4. Amsterdam

[svensexa i Amsterdam: Party i red light district]

* Amsterdam - kolla in vår guide till denna toppdestination för svensexor __ *

__ [Svensexa i Amsterdam] Red Light District ... Behöver vi säga något mer?

Budget - Amsterdam ligger förmodligen närmare Sverige när det gäller spritpriser. En öl kostar här mellan 25 och 50 euro. Inte direkt billigt - men det finns förstås happy hour-erbjudanden på många ställen.

Saker att göra - Ett tips är att ta vara på alla fina kanaler i Amsterdam och boka en tur längs stadens kanaler. Det finns många olika typer av segla i kanalerna på - från [Barcrawl on the canal boat] till [Exploring by pedal boat]. Det här är ett fantastiskt och roligt sätt att se staden!

Nattliv - Tre ord: Red Light District. Enbart detta område gör Amsterdam till en av de bästa destinationerna för svensexor. Men Amsterdam är mer än bara en syndens stad. Amsterdam är fyllt med ett brett utbud av coola klubbar och barer för att få er i rätt stämning. Boka vår [Pubcrwal i Red Light District] och se själv hur coolt det är!

Brudar - Amsterdam bjuder på ett stort antal strippklubbar och sexshower (och mer därtill) till sina besökare. Red Light District är givetvis där det mesta försegår. Boka vår [Red Light kväll] för att "prova" några av de bästa!

5. Barcelona

[Svensexa i Barcelona - Pissup]

Barcelona - ha kul i solen på denna fantastiska destination för svensexor! __ *

[Svensexa i Barcelona]: Sol, vackra stränder, fantastiskt nattliv och heta latinamerikanska brudar!

Budget - Det är inte lika billigt som i våra Östeuropeiska resemål utan liknar Amsterdam med ett ölpris på ca 25-50 kr.

Saker att göra - Barcelona är full med fina stränder, och de flesta kan nås med tunnelbanan. När vädret tillåter - främst mellan juni och augusti - rekommenderar vi att du provar [Wakeboarding] eller [Stand up paddling].

Nattliv - Barcelonas nattliv är centrerat kring kvarteret El Born och det gotiska kvarteret (undvik Las Ramblas om ni kan). Här finns en mängd olika kaféer, barer och nattliv som tillgodoser alla musiksmaker. Det här är en stad för nattugglor: lokalbefolkningen gillar att börja sent och sluta tidigt... på morgonen! Boka en [Pissup Bar Guide] så tar vi dig till de bästa ställena i stan!

Brudar - Denna stad är full av heta latino-babes som kommer att få dig att önska att du var singel! Om du vill uppleva en av de bästa ställena att se en erotisk liveshow, gå till [Baghdad Live Show], det kommer du aldrig kommer att glömma.

6. Riga

[Riga - bästa destinationen för svensexor]

Riga - det bästa resmålet för svensexor * *

__ [svensexa i Riga]: Adrenalinfylld glädje, sexiga tjejer - den baltiska pärlan

Budget - Riga hamnar mitt i mellan när det kommer till priserna - inte lika billigt som Budapest, men inte lika dyrt som Amsterdam. Till exempel så kostar en öl här cirka 25-30 kr.

Saker att göra - Denna baltiska staden erbjuder en massa adrenalinfyllda dagsaktiviteter. Prova på den fantastiska [High Roping], för en annorlunda upplevelse. Eller varför inte boka vår [Olympic Bobsleigh] för en teambuilding-upplevelse - med garanterat riktigt höga hastigheter och snabba ryck!

Nattliv - I Rigas gamla stadskärna kan du besöka en mängd olika barer och klubbar. Allt från den sofistikerade Skyline Bar till många barer i gammeldags stil. Det kan vara lite knepigt att hitta rätt här, så en [Privat barguide] är ett måste, speciellt den första kvällen - och våra expertguider kommer att visa er det bästa staden har att erbjuda. För en unik upplevelse bör [Strip Patch] hamna högt upp på er lista!

Brudar - Baltiska brudar är kända för sin skönhet (vilket ni snart kommer att inse!). Även om Riga inte har ryktet om sig att vara en "syndarnas stad" som Amsterdam, kan den fortfarande ordna en riktigt fest. För den kompletta upplevelsen som Rigas brudar har att erbjuda samt en häftig natt på stan, boka vår [Öl, Babes & Boogie]-tur.

7. Hamburg

! [svensexa i Hamburg]

  • Hamburg - bästa destinationerna för svensexor *

[Svensexa i Hamburg] Reeperbahn är en ögonöppnande upplevelse!

Budget- Med tanke på att Hamburg är en rik stad i ett rikt land, är ölpriserna därefter, och en öl kostar mellan 17 - 35 kr.

Saker att göra - Hamburg är en gammal hamnstad och att upptäcka den med båt är fantastiskt (samtidigt som ni inte behöver gå så mycket!). För alla adrenalinjunkies där ute har Hamburg de klassiska svensexaaktiviteterna som [paintball] och [gevärsskytte] samt mycket mer!

Nattliv - Reeperbahn är ett måste när man besöker Hamburg. Folk här tar sitt festande på allvar och för att navigera denna huvudgata på bästa sätt rekommenderar vi att ni bokar våran [Reeperbahn Sightseeing tour] och se några ställena med de bästa strippklubbarna, barerna och mycket mer!

Brudar - Hamburg, likt Amsterdam, är fullt av strippklubbar sexshower. Vi rekommenderar att ni bokar vår [Barcrawl & strippklubb] tour och följer med oss till de bästa ställena med de hetaste brudarna.

8. Bratislava

[Svensexa i Bratislava]

Bratislava: en av de bästa destinationerna för svensexor__ *

__ [svensexa i Bratislava]:Valuta för pengarna, fester och sexiga slovakiska brudar.

Budget - Ölpriserna är i sig en god anledning till åka på svensexa till Bratislava. En öl kostar i genomsnitt runt 8 kr!!!Perfekt för dig som letar efter en svensexa på en budget.

Saker att göra - Den slovakiske huvudstaden har mycket att erbjuda, till riktigt bra priser. Om du är en adrenalinsökare är [110 meter Action Jump] ett måste! Precis som i Prag och Budapest har vi också ett brett utbud av olika skytteaktiviteter som du kan boka. Vi rekommenderar starkt att du bokar [Special Forces Shooting].

Nattliv - Bratislavas nattliv är centralt beläget med många barer och pubar i området gamla stan. De erbjuder inte samma utbud av ställen som Amsterdam eller Prag, men Bratislava har sitt eget - med allt från coola cocktailbarer till lokala old school-barer.

Brudar - Slovakiska tjejer är riktigt heta. Verkligen. Kom och se för er själva. Boka en hel natt fylld med heta brudar med våran [Partyslava Night].

9. Berlin

! [Berlin - bästa destinationen för svensexor - Pissup]

Berlin destinationsguide för svensexor

[svensexa i Berlin]: Fantastiskt nattliv!

Budget - Berlin är inte dåligt när det kommer till priserna. I alla fall inte om jag jämför med Stockholm. En öl kostar ungefär 35 kr.

Saker att göra - Den tyska huvudstaden är fylld av historia efter att ha genomlevt två krig och delats av det kalla kriget. Vi rekommenderar att ni utforskar staden till fots med en guide. Eller boka vår [Beer Bike] för öl och kunskap på samma gång! Det finns också många aktiviteter på dagtid i Berlin, allt från [Vertikal löpning från en byggnad] till [Laser tag med pil och båge].

Nattliv - Äntligen! Detta är den stora. Av alla städer i vår lista så är Berlin nattklubbskungen. Älskar ni techno och vilda utekvällar så är Berlin för er. Vissa av klubbarna är dock väldigt strikta och kan leda till avslag, så det är bäst att boka en [VIP-bord & flaska - House of Weekend Club].

Brudar - Hamburg må ha ett lite råare nattliv när det gäller utbudet, men Berlin kommer på en god andraplats. Staden har ett fantastiskt utbud av strippupplevelser och erotiska klubbar. Vi rekommenderar att du bokar [Strip Club Entrance] med oss för att se till att du inte blir lurad.

De lättaste sättet att organisera svensexan som din bästa kompis förtjänar
  • Anslut dig till de 100 000-tals som litar på och betygsätter Pissup. Den främsta agenturen för svensexor i Europa!
  • På ditt sätt, gjort för dig, från början till slut
  • Lokal guide tillgänglig 24/7
Snabb Förfrågan
Patrick profile

Skriven av : Patrick

Få några gratis experttips om hur du planerar en svensexa som kommer att vara helt legendariskt!
Ladda ner nu