Sexig liftare i Budapest - Pissup Resor!

Den sexiga liftaren

( 5 recensioner )
4.4 / 5 baserat på 5 recensioner

Den sexiga liftaren

Ingår
  • Sexy liftare
  • Pissup-guide
  • Flygplatstransfer
  • Förare
Tillägg och extrafunktioner >
Featured
Night Life
Landing Page
Sexy Hitchhiker

Det är lite märkligt hur alla våra bussar och limousiner alltid kör förbi sexiga tjejer som är strandsatta vid sidan av vägen! Ännu märkligare än faktumet att de alltid får en lift, är att de börjar ta av sig kläderna så fort musiken börjar.

Vad är detta för aktivitet?

Den sexiga liftaren är en rolig och läcker överraskning på er svensexa, och ni kan boka henne när ni reser från flygplatsen till ert hotell i vår exklusiva [Ford Party Cruiser] eller när ni har fest ombord på vårt [Disco on Wheels]. Oavsett vad ni föredrar kan ni vara säkra på att bli väl underhållna!

Det finns inget bättre sätt att ta del av Budapest än att komma nära alla de vackra damer som staden har att erbjuda på din rundtur.

Vår sexiga liftare är en perfekt start för kvällen och med en het strippa sätter ni ribban högt! Därefter är det bara fantasin som sätter gränsen, och ni kommer att vara på topp och redo att festa hela natten efteråt.

Ni bestämmer i förväg var och när ni ska hämta upp liftaren, och därefter kan ni bara luta er tillbaka och njuta av showen. Vår chaufför kommer naturligtvis att stanna bilen för den stackars liftaren och sedan hjälpa henne ombord. Resten kan ni räkna ut.

Om ni är på en svensexa och din kompis ska gifta sig är det här den perfekta presenten och överraskningen till den blivande brudgummen, så att han kan säga adjö till singellivet med en smäll.

Observera Priset gäller för 1 strippa och en strippshow. Kom ihåg att uppföra er väl mot den söta liftaren!

Tillägg och extrafunktioner

+Sexy Hitchhiker
+Female Stripper
+Lesbo-show (2 female strippers performing)
+Male Dwarf Handcuff Prank

Den sexiga liftaren

Klassad som "Utmärkt" med 4.4/5 baserat på 5+ recensioner .

Visst är det lite lustigt hur alla våra bussar och limousiner alltid kör förbi sexiga tjejer som är strandsatta vid sidan av vägen?

Visa våra senaste recensioner

26. June 2023
29. May 2022
19. May 2022
16. May 2022
01. May 2022
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande