Bubbelfotboll i Gdansk - Vem kan tackla bäst??

Bubbelfotboll

( 7188 recensioner )
4.8 / 5 baserat på 7188 recensioner

Bubbelfotboll

Ingår
  • 1 t. Speltid
  • Guide
  • Materiel & Skyddsutrustning
Tillägg och extrafunktioner >
Daytime
Bubble Football
Landing Page

Bubbelfotboll i Gdansk - Ni kommer bokstavligen ramla över av skratt (och tacklingar)!

Hoppa in i dessa bubbeldräkter och spring ut på planen och försök göra mål för ditt lag! Ni kommer snabbt märka att det är svårt att inte skratta (och tackla!) era kompisar.

Bubbelfotboll har tagit Gdansk med storm och snabbt blivit en populär aktivitet för svensexor. Och vi förstår varför! Du kanske är ett fotbollsfan, eller kanske till och med fotbollstokig, och letar efter någonstans att sparka runt en boll när ni är på en svensexa i Gdansk - men ni vill ha mer än bara en vanlig 5v5-match. Då är bubbelfotboll aktiviteten för er!

Ta på er utrustningen, dela in er i lag och börja spela. Efter en timmes spel får ni se vilka som kan spela fotboll och vilka som inte kan det om de hade en sumobrottares kropp!

Observera: Aktiviteten hålls alltid nära stadens centrum, så transport är vanligtvis inte nödvändigt. I värsta fall kan ni ta en kort taxiresa ut till platsen och sedan är ni mer än välkommen att kontakta oss för mer information om det.

Om ni är en större grupp får ni 2 timmars speltid istället för bara en. Boka redan idag och säkra er plats till denna otroligt roliga aktivitet!

Tillägg och extrafunktioner

Dominatrix Strip Show
Sexy Maid
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande