100% COVID Refund Option - limited offer >

Rundtur på Bryggeri

4.58/5 ( 43 recensioner )
Ingår
  • Pissup-guide
  • 100 g Friterad potatis
  • 4 glas Öl (0,2 liter) var
  • 1 l. Öl var
Daytime
Featured
Brewery Tour
Landing Page

Var finns det roliga?

På ett bryggeri i Prag, så klart! Det ligger inte långt från stadens centrum och kan nås på bara några minuter. Du kommer att kunna ta dig tillbaka med gott humör - men det kan ta lite längre tid.

Hur många kan delta?

Alla! Men låt oss vara ärliga: Vi är säkra på att ni inte gjorde resan till öllandet Tjeckien för att ta er igenom dagen på apelsinjuice. Bryggeri och Prag - det är det absoluta dream-teamet. Så självklart är ni alla med på denna mest flytande av aktiviteter i Prag.

Hur går det till?

Vår guide möter er på önskad plats och ni tar er därifrån till bryggeriet. Ni kommer att få fyra öl (0,2 liter vardera) att prova - alla tjeckiska delikatesser. Om ni inte visste skillnaden hittills kommer ni vara experter när ni lämnar bryggeriet. Så snart ni har avslutat er kvartett åker ni hem och går och lägger er. Nej, såklart inte!! Ni stannar där ett tag och gläds åt att servitrisen kommer med ytterligare ett enlitersglas av den öl som ni tyckte bäst! Ingen ska ju behöva säga att de inte fick tillräckligt med öl på vår svensexa... Dessutom får ni 100 g pommes frites var för att glädja magen.

Vad behöver ni ta med er?

Törst! Massor och massor av törst. Och kanske en förberedd mage. Att ha ätit en bit mat innan - helst gulasch och dumplings - vilket verkligen inte skadar om ni vill njuta av all öl som ni kommer att serveras på bryggeriet.

Hur länge pågår rundturen?

Vi räknar med cirka 1,5 timmar. Naturligtvis kan man aldrig säga exakt. Vissa personer tar en evighet på sig att tömma ett litet ölglas, medan andra kan dricka upp en halvliter på bara fem minuter.

Den perfekta avslutet på dagen? [Vår Steak & Strip-middag] med en särskilt varm dessert.

Rundtur på Bryggeri

Klassad som "Utmärkt" med 4.58/5 baserat på 43+ recensioner .

Pissup bryggeritur i Prag med 4 olika öl att smaka på, en portion pommes frites och 1 liter av din favoritöl helt gratis. Detta får inte missas!

Visa våra senaste recensioner

19. August 2023

Google Translated Utsökt öl och efter Maß kom det verkligen igång

27. June 2023
01. May 2023
09. April 2023
31. March 2023
01. November 2022
18. September 2022
31. August 2022
05. July 2022
04. July 2022
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande