Gokart i Riga - en adrenalinfylld aktivitet för alla smaker

Gokart

( 1 recensioner )
5 / 5 baserat på 1 recensioner

Gokart

Ingår
  • Privat transport (tur och retur)
  • 16 min. Gokarting
  • 1 flaska 2 flaskor bubbel
  • Pissup-guide
  • Materiel & Skyddsutrustning
  • Kvalificerad instruktör
Tillägg och extrafunktioner >
Daytime
Featured
Go-karting
Landing Page

Go-kart i Riga - Kör gokart och utmana dina kompisar för att se vem som kan bli nästa Sebastian Vettel. Det här är riktigt fartfyllt och roligt!

Uppmaning till alla racerförare. Det är dags att visa era kompisar vilka som är de verkliga racingförarna i gänget. Hoppa in i gokartarna och låt tävlingen börja!

Njut av att köra professionella gokarts på en professionell bana och susa runt i hastigheter på upp till 60 km/h. Banan har också elektroniska tidtagare så att alla förare kan se sin tid på banan och sin position i tabellen. Tävlingen omfattar ett uppvärmningsvarv, ett kvalvarv och en stor final. Det här är en perfekt aktivitet för dem som har en stark tävlingsinstinkt.

Så fungerar det:

Guiden möter er på hotellet och tar med er till gokartbanan med en privat minibuss. När ni kommer fram så får all nödvändig utrustning och en snabb säkerhetsgenomgång. Därefter körs 10 uppvärmningsrundor. Sedan blir det 10 kvalomgångar innan den stora finalen!

Och det säger sig självt att man inte kan ha en prestigefylld motorsporttävling utan en prisutdelningsceremoni. Självklart blir det också champagnedusch för vinnaren. Det kommer att bli precis som en prisutdelning vid ett riktigt Formel 1-lopp!

Slutligen körs ni tillbaka till hotellet med minibuss och kan börja kvällen så snart ni kommer tillbaka till stan.

Observera: Av uppenbara skäl får ni inte vara påverkade av alkohol eller andra droger när ni kör.

Pissup har ett enormt utbud av aktiviteter, så mycket att ni kommer att bli bortskämda av alla valmöjligheter. Så varför inte låta oss göra grovjobbet? Kolla in våra [paketresor] till Riga och boka en resa som ni kommer att minnas för resten av livet!

Tillägg och extrafunktioner

Indoor Karting Extra Time

Gokart

Klassad som "Utmärkt" med 5/5 baserat på 1+ recensioner .

Kör gokart och utmana dina kompisar för att se vem som kan bli nästa Sebastian Vettel. Det här är riktigt fartfyllt och roligt!

Riktiga kunder. Verkliga recensioner.

06. March 2022
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande