Grabbhelg i Europa

En komplett helg för fyra - utan kvinnor! Välj mellan action, avslappning eller ren fest: koppla bort vardagen med en riktigt grabbhelg och stärk vänskapsbanden!

  • Smidigt och enkelt, från början till slut. Vi planerar er weekend från början till slut
  • Få tillgång till mer än 1,500 olika aktiveteter. Kvalitetstestade av oss!
  • Support från vårt team dygnet runt Allt för att er resa ska bli en succé!
Nr 1 bland reseföretagen i Europa sedan 2001.

Grabbhelgsexperter Nr 1 bland reseföretagen i Europa sedan 2001.

Professionellt planerat – helt stressfritt.

Offerter och kundservice är 100 % kostnadsfritt Professionellt planerat – helt stressfritt.

Låt inte pengarna stå i vägen för din svensexa. Alla kan betala separat.

Individuell betalning Låt inte pengarna stå i vägen för din svensexa. Alla kan betala separat.

 Ni får en helt egen festplanerare som tar hand om allting åt er.

Personlig planerare 24/7 Ni får en helt egen festplanerare som tar hand om allting åt er.

Organisera den perfekta svensexan med 4 enkla steg:

1 personalise-your-plan
Börja planera

Välj bland tusentals aktiviteter och sätt ihop den perfekta svensexan.

2 discuss-and-refine-it
Fundera och anpassa

Bjud in dina vänner och bolla idéer. Vi tar fram de bästa priserna för dig och dina vänner.

3 book-it
Boka

Betala separat: Endast 50 % i deposition per bokning. Det är enkelt att se vem som har betalt och ska betala.

4 Beers-Babes-Bullets_Icon
Njut av din svensexa

Gör er redo för en legendarisk svensexa. Vi tar hand om allt, så allt ni behöver göra är att njuta av resan.

Lads Weekend Away with Pissup

Åk på en grabbhelg med Pissup Resor

Här på Pissup levererar vi mer än bara svensexor i fantastiska städer över hela Europa, våra professionella festplanerare kan också hjälpa dig att sätta ihop en fantastisk helg som garanterat blir legendarisk! Har du lekt med tanken på att boka en grabbhelg med dina vänner? Funderar du på vart du ska åka och hur du ska planera det?

Vi är här för att hjälpa dig med just detta. Det finns många anledningar till varför du vill boka en grabbhelg: det kan vara för att fira en födelsedag, eller bara för att komma bort från vardagen och all stress.

Oavsett så är vi här för att leda er rätt på vägen och visa vilka aktiviteter det finns att välja mellan. Vi har valt ut fem olika slags grabbhelger. I varje avsnitt kan du läsa om vad som erbjuds och vilken destination ni önskar åka till - och självklart kan ni kombinera efter dina behov!

Välj en destination
Birds, Birds, Birds

1. Kvinnor - både med och utan kläder

Pimpin' ain't easy, och när du kommer till en främmande stad för en grabbhelg kan det vara lite knepigt att träffa tjejer. Speciellt eftersom du inte åker på en traditionell solsemester till en badort omgiven av kvinnor som också letar efter kärlek. Medan 40 % av kvinnor under 30 år har sagt att de har träffat någon på semestern, förvänta dig inte så gynnsamma odds om du bara dyker upp på en slumpmässig klubb i Östeuropa utan någon efterforskning!

Därför rekommenderar vi att ni går ut med en av våra barguider när ni kommer till Krakow. På så sätt tar de med er till de absolut bästa barerna och hjälper er undvika dåliga ställen. Krakow är en studentstad med folk som älskar att festa, och staden har det högsta antalet pubar och barer per kvadratmeter i hela världen.

Men om du är på en weekendresa där du vill se men inte röra, erbjuder städer som Bratislava och Tallinn vad vi kallar strip crawls. Här får ni följa med till de bästa strippklubbarna i staden. Dessa klubbar är otroliga, så det här är definitivt inget du vill missa. Samtidigt kan vi också försäkra dig om att klubbarna är helt säkra, så om du bokar via oss behöver du inte oroa dig för att bli lurad.

Läs mer
 Party on a Budget!

2. Festa med en budget!

Även om det är sant att fler och fler människor åker på grabbhelger där de är helt nyktra - till och med på svensexor (vilken chock!) - är alkohol, och särskilt öl, fortfarande en klassiker på de flesta grabbhelger. Sverige är ett av de dyraste länderna att dricka öl i hela Europa, så öl är billigt nästan oavsett vart ni åker. Och det är naturligtvis ännu bättre när du kan njuta av en billig drink.

Budapest är en av de billigaste städerna att dricka på i hela Europa. Här kan du få en liter öl, ja du läste rätt, EN hel liter för så lite som 10 kr. Eftersom alla huvudattraktioner ligger runt det gamla judiska distriktet i stadens centrum är det också en av de enklaste destinationerna att navigera runt. Men om du är ute efter bra musik och billiga drinkar rekommenderar vi Berlin. Den tyska huvudstaden har omkring 900 barer och över 190 klubbar att välja mellan. Och om du är en technoälskare är Berlin ett måste. Amsterdam är också fullt av bra klubbar och barer... och när det gäller deras lokala specialitet, coffeeshops, kan du boka en coffeeshop-guide genom oss och uppleva allt det bästa som Amsterdam har att erbjuda.

Läs mer
Gun Fanatics

3. Vapenfantaster

En av de vanligaste anledningarna till att grabbar bokar sina resor med oss är att vi kan ta dem till de bästa skjutbanorna i Europa! De vanligaste aktiviteterna som våra kunder normalt sätt beställer genom oss är förutom strippor, att skjuta med vapen. Oavsett vilken typ av grabbhelg som beställs, är skjuta med vapen ett måste, speciellt för oss svenskar, som har stränga vapenlagar hemma. Även om man kanske kan skjuta med några mindre kaliber på en skjutbana hemma så är det ingenting i jämförelse mot vad man kan göra på flera av våra destinationer i Europa.

I Tjeckien, till exempel, har de några av de mest liberala vapenlagarna i Europa. Så om du bestämmer dig för att åka på en grabbhelg eller svensexa till Prag bör du åtminstone prova att skjuta med en AK-47 medan du har chansen. Om ni hellre skjuter på varandra rekommenderar vi att ni bokar aktiviteten Paintball eller Airsoft, som finns i till exempel Budapest, där kopior av riktiga vapen används för att skjuta.

Läs mer
4. Motorheads

4. Motor- och bilentusiaster

Om du vill få adrenalinet att pumpa när du är ute och reser har vi massor av aktiviteter för dig som gillar fart och motorer. Om du hellre vill luta dig tillbaka och åka runt på sightseeing i klassiska veteranbilar i Prag, eller om du vill testa lite seriös off-roadkörning med en 4x4 i Krakow kan vi lösa det. Varför inte köra en sväng i en riktig stridsvagn från den gamla sovjettiden? Vi kan organisera allt detta till mycket bra priser. Men för de av er som hellre vill tävla mot varandra för att se vem som får titeln som den bästa föraren i gruppen, slår ingenting gokart. Vi kan ta er till banor där ni kan tävla med riktiga, professionella superkarts!

Läs mer
5. Extreme Sports

5. Extremsporter

Allt fler som åker på resor i Europa vill prova på spännande aktiviteter och extremsporter som kan vara svårt att hitta hemma i Sverige. Adrenaline-junkies kommer att att bli glada när de ser vårt utbud av aktiviteter på Pissup. I Bratislava kan du till exempel prova Hydrospeeding, där du ligger på mage och flyger fram fram på en vattenkälke. Inte tillräckligt spännande för dig? Då kan du testa att hoppa bungee jump med Bungee Swing från en bro eller ett 110 meter högt Action Jump.

I Riga kan du också prova Östeuropas första Free Fall Simulator, eller varför inte leva ut din barndomsdröm med Jet Ski Safari-aktiviteten! Allt detta kommer garanterat att ge alla sin adrenalinkick.

Läs mer

Säker och problemfri betalning

wallet
Alla betalar separat, så att ingen hamnar i skuld till någon.
Alla betalar separat, så att ingen hamnar i skuld till någon.
people-network
Säker och individuell betalning ett fåtal klick.
Säker och individuell betalning ett fåtal klick.
Track who paid and who didnt
Håll koll på vem som har betalat. På så sätt behöver ni inte oroa er för att någon inte dyker upp.
Håll koll på vem som har betalat. På så sätt behöver ni inte oroa er för att någon inte dyker upp.

Behöver du hjälp?

Ring oss på +45 89 87 83 31 eller

       Skicka oss ett meddelande