Sexig Städerska i Budapest - Pissup Resor

Sexig Städerska

( 14 recensioner )
4.71 / 5 baserat på 14 recensioner

Sexig Städerska

Ingår
  • 15 min. 1 sexig städerska-show
  • Pissup-guide
Tillägg och extrafunktioner >
Daytime
Night Life
Sexy Maids
Landing Page

Finns det något bättre sätt att starta dagen än av en vacker, ugn tjej utklädd som en städerska, redo att ge brudgummen en striptease?

Väck brudgummen av att det knackar på dörren och en sexig städerska kommer för att städa hotellrummet. Men hon glömmer snabbt allt om städning och kastar sig istället in i en intensiv show där uniformen snabbt ramlar av. Härifrån är det bara att luta sig tillbaka i sängen och njuta av synen till fullo!

Så går det till

Ni bokar den sexiga städerskan genom oss, och efter att vi har aftalat tid och plats så ser vår guide till att hon kommer till rätt hotell och rum. Själva showen varar i cirka 15 minuter. Det borde vara tillräckligt för att verkligen väcka brudgummen och göra han redo för dagen, även med en massiv baksmälla från nattens ansträngningar, så vad väntar du på? Få ut det mesta av svensexan till Budapest och njut av alla vackra och sexiga damer som staden har att erbjuda!

Kombinera den stygga roomsservicen med andra aktiviteter!

Detta kan vara det perfekta sättet att starta dagen och bota brudgummens baksmälla! Om ni är redo att få igång festen men känner att det kanske är för tidigt att gå på klubbarna, boka vår [Ölcykel] - sightseeing på en stor cykel med massor av öl!

Eller om städerskan inte fick blod att pumpa hårt nog, kan ni också överväga [Biff & Bröst], där ni får möjlighet att sätta tänderna i en utsökt och saftig biff, samt en annan fantastisk strippshow medan ni äter. Biffen bör definitivt bota eventuell kvarvarande baksmälla och med den stygga damen framför er kommer ni inte ens att kunna tänka på någon huvudvärk!

Tillägg och extrafunktioner

+Pissup Guide (5878)
+Female Stripper

Sexig Städerska

Klassad som "Utmärkt" med 4.71/5 baserat på 14+ recensioner .

Finns det något bättre sätt att starta dagen än av en vacker, ugn tjej utklädd som en städerska, redo att ge brudgummen en striptease?

Visa våra senaste recensioner

04. July 2023

Google Translated Visste vad hon var tvungen att göra. ?

10. April 2023
03. August 2022
16. May 2024
01. May 2023
03. October 2022
11. September 2022
03. August 2022
01. June 2022
30. May 2022
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande