Brudgumsarrest - Pissup Resor

Brudgumsarrest

( 16 recensioner )
4.75 / 5 baserat på 16 recensioner

Brudgumsarrest

Ingår
  • Pissup-guide
  • Kvinnlig strippa
  • Låtsaspolis
Tillägg och extrafunktioner >
Daytime
Night Life
Pranks
Stag Arrest

Arrestera brudgummen (Prank) i Budapest - skräm livet ur brudgummen genom att få honom att tro att han faktiskt blir arresterad! Vad kan vara roligare än en situation där ni är på er svensexa, umgås på en bar eller någon annanstans, och plötsligt dyker två poliser upp och arresterar brudgummen. Han kommer att vara maktlös och tro att han förs bort innan en av poliserna plötsligt tar av sig alla sina kläder och utför en stygg och sexig striptease! Han kommer att sitta och stirra på i vördnad och försöka förstå vad som händer!

Så det går till

INNAN: Er guide hämtar er på ert hotell eller annan förutbestämd plats, och tar er därefter till den plats där pranket kommer att äga rum. Detta kan INTE ändras i efterhand.

PRANKET: Två falska poliser går in i baren eller lokalen och påbörjar en falsk arrestering av brudgummen. Efter att ha skrämt brudgummen från vettet kommer den kvinnliga "polisen" plötsligt att utföra en het strippshow som verkligen kommer att få er stackars brudgum att tappa andan. Lyckligtvis kommer han att bli andfådd på ett bra sätt den här gången.

EFTER: Pranket tar slut och aktiviteten är över. Er brudgum kommer att släppas och ni kommer att kunna njuta av resten av er resa och skratta lite med honom om hur han flippade ut under gripandet!

Observera: Aktiviteten [Brudgumsarrest Deluxe] ger bättre valuta för pengarna, men den här aktiviteten är för grupper som bara vill ha skämtet. Så ni kan alla bli arresterade och sedan njuta av showen till fullo.

Möjliga kombinationer av aktiviteter

Om ni vill fortsätta de goda vibbarna, boka vår [Pubcrawl & Nattklubb]-aktivitet och få en legendarisk natt på de coolaste barerna och klubbarna i staden. Vår guide tar med er till de platser som bara lokalbefolkningen känner till och ger er en autentisk och vild rundtur utanför turistfällorna!

Tillägg och extrafunktioner

+Welcome shot + 1 beer each
+unlimited beer and wine (spritz)

Brudgumsarrest

Klassad som "Utmärkt" med 4.75/5 baserat på 16+ recensioner .

Arrestera brudgummen! Skräm er vän och sätt han i handfängsel inför sin stora dag! Minen på hans ansikte när stripteasen början är guld värd!

Visa våra senaste recensioner

17. March 2024

Google Translated Alla inblandade ansträngde sig till det yttersta för att göra gripandet så trovärdigt som möjligt. Strippan var fantastisk!

02. April 2023
20. June 2022
01. June 2022
23. May 2022
03. June 2024
28. May 2024
14. May 2023
28. July 2022
25. July 2022
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande