100% COVID Refund Option - limited offer >

VIP stretch-limousine

4.88/5 ( 8 recensioner )
Ingår
  • 1 t. 1 timmes limousinfärd
  • Pissup-guide
Tillägg och extrafunktioner >
Daytime
Limousine
Landing Page

Kom till festen med stil - upplev vår VIP stretch-limousine och se hakorna falla!

VIP stretch-limousine är till dig som vill bli hämtad på flygplatsen med stil! Folk kommer tappa hakan när de se er kliva in i vår stretch-limousine med en morrande motor. Här kan ni njuta av en flaska bubbel på vår räkning medan ni glamouröst glider in till stan och festen är officiellt igång. Ni kan såklart även köpa mer sprit och bubbel ombord om så önskas. Naturligtvis kan du också ta limousinen som en stadsrundtur och få lite sightseeing på köpet.

Extra underhållning på åkturen!

Lägg till lite extra underhållning på körningen och boka en het strippa som kommer vänta på er framför limousinen när ni anländer. Kontakta oss för vårt breda urval av heta tjejer - vi bokar bara från Budapests bästa agentur, där damerna alltid är hetare än du kan föreställa dig! Och vad kan vara bättre än en strippa? Det måste vara två! Ni kan också boka en lesbisk strippshow där två sexiga strippor uppträder för er - ni kommer definitivt att vara redo att festa hela natten lång därefter! Boka därefter vår [Stadstour] för att få det mesta av er första kväll i stan.

Om du vill ge någon i din grupp en överraskning kan du också välja att boka en strippa i form av en [sexig liftare], som chauffören "råkar" plocka upp på färden och som börjar strippa för er så snart musiken sätter igång.

Praktisk information

Priset är baserat på 8 personer. Om ni har är fler än så finns det andra limousinetyper som vi kan erbjuda er. Ta kontakt med oss om ni har några frågor.

Tillägg och extrafunktioner

+Lesbo-show (2 female strippers performing)
+Bottle of spirit with soft drinks
+Sexy Hitchhiker
+Cadillac DTS or Lincoln limo airport transfer
+bubbly
+french guide
+Luggage carry car for airport transfer
+male stripper/sexy hitchhiker
+red bull
+Male Dwarf Handcuff Prank

VIP stretch-limousine

Klassad som "Utmärkt" med 4.88/5 baserat på 8+ recensioner .

VIP Stretch limousine - åk runt i staden på rätt sätt! Hyr en limousine i Budapest och pimpa din svensexa. För det förtjänar du!

Visa våra senaste recensioner

12. October 2022
21. March 2022
09. April 2023
28. June 2022
16. June 2022
15. May 2022
10. April 2022
15. March 2022
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande