100% COVID Refund Option - limited offer >

Privat Strippbåt

4.68/5 ( 47 recensioner )
Ingår
  • Pissup-guide
  • Öl var
  • 1 t. Privat båttur
  • Bar on board
Tillägg och extrafunktioner >
Daytime
Strip Ship
Landing Page
Drinking
River

Strippbåten garanterar en vild natt i Prag! Pissup erbjuder Prags enda strippbåt och vi har sett till att ni kommer att få en fantastisk upplevelse.

Gör er redo för en timmes segling längs med Moldau-floden. Ni kommer att ha fullt upp med att dela er uppmärksamhet mellan Prag alla sevärdheter på land, men även ombord! Det ingår en läcker stripshow i paketet och ni kommer direkt förstå varför båten har två däck. På övre däck kan ni vinka och mötas av avundsjuka blickar när ni tittar på Prag, men ingen kan se vad som händer bakom de tonade fönstren på nedre däck. Den stygga strippshowen är bara för er!

Så går det till

Er guide hämtar er på en avtalad plats (t.ex. ert hotell) och tar er sedan med till båten med kollektivtraffik eller till fots. Ni får njuta av en 15 minuter lång strippshow, sedan lämnar strippan båten och ni fortsätter att kryssa längs floden med stil. En öl vardera serveras ombord på båten och det finns gott om möjligheter att köpa fler drinkar i baren till Prags billiga priser.

Observera

Båten avgår kl. 10.00 Natal har plats för 84 personer, Porto har plats för 60 personer. Strippshowen pågår i 15 minuter. Lesbisk show i 20 minuter. Strippreglerna är: INGEN BERÖRING! Ni kan ta bilder, men var medveten om att strippan ibland kommer att be dig att inte ta bilder av hennes ansikte.

Boka våran [Pokerafton] om ni vill varva ned en aning efter strippshowen innan ni går loss i stan.

Önskar ni istället ta er vidare till festen direkt så kan ni istället boka våran [VIP-nattklubbspaket], där ni får tillträde till nattklubben Duplex i centrala Prag. Paketet innehåller ett spritpaket på upp till 2 000 CZK/person och låter er skippa kön till baren. Vår lokala guide hämtar er på ert hotell för att göra det hela så smidigt som möjligt.

Tillägg och extrafunktioner

Unlimited consumption Liquor/Wine/Beer
Unlimited consumption Wine/Beer/Soft
Topless Hostess
Female Stripper (Gold Fingers)
Lesbian show (GF)
Extra beer (boat)
Extra 1 hour of boat cruise
Lesbian show with vibrator (GF)
Strip ping-pong show
Male Stripper (Goldfingers)
Shemale strip show
Autoerotic show with vibrator
XXL Rolly Polly Show (Goldfingers)
Unlimited beer for the cruise

Privat Strippbåt

Klassad som "Utmärkt" med 4.68/5 baserat på 47+ recensioner .

Strippbåten garanterar en vild natt i Prag! Pissup erbjuder Prags enda strippbåt och vi har sett till att ni kommer att få en fantastisk upplevelse.

Visa våra senaste recensioner

18. July 2023

Google Translated Guide Petr möjliggjorde ett extra showframträdande av dansaren, som ungkarlen sent kommer att glömma ;-)

27. June 2023
18. June 2023
04. June 2023
24. April 2023
13. March 2023
05. September 2022
29. August 2022
07. July 2022
15. June 2022
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande