100% COVID Refund Option - limited offer >

Skjutpaket

4.92/5 ( 37 recensioner )
Ingår
  • Pissup-guide
  • Reservation av skjutbana
  • Water, coffee or tea each
  • 10 kulor CZ shadow 2
  • 10 kulor SA 58 (7,62x29)
Daytime
Landing Page
AK 47 Shooting
Shooting Range

Skjutpaket i Prag - tillfredsställ er inre önskan om att skjuta med några klassiska tjeckiska vapen på svensexan i Prag med Pissup Resor!

Detta är en klassisk, populär aktivitet för svensexor i staden, och av en mycket specifik anledning... det är väldigt roligt! Oroa er inte för att ni aldrig har besökt en skjutbana förut, med lite professionell instruktion kommer ni att skjuta ner målen med lätthet... och lita på oss när vi säger att det är ett bra sätt att bota baksmällan!

Så fungerar det

Ni blir upphämtade av guiden på ert hotell eller annan avtalad plats och tas därefter med buss till skjutbanan, som ligger cirka 30 minuter utanför Prag.

Instruktören visar först hur man skjuter och sedan skjuter ni en i taget. Instruktörerna talar bara tjeckiska, men guiden översätter till engelska. Instruktionerna tar ca 15 minuter.

Ni kommer att förses med all säkerhetsutrustning som hörselskydd, skyddsglasögon etc.

Ni får 28 skott med 3 vapen: 20 skott med gevär 9 mm (M16/EVO) 6 skott med revolver .357 Magnum 2 skott med hagelgevär

Efteråt får ni en gratis drink för att sätt punkt för adrenalinet!

Efter aktiviteten så tar transporten tillbaka er till Prags centrum.

Ni har också möjlighet att uppgradera denna aktivitet via oss. Det finns möjlighet att välja till en uppsjö av olika vapen att skjuta med, stora som små. Ta en titt på vårt urval av uppgraderingar för mer information!

Observera

Skjutbanan har 4 skjutpositioner, så gruppen turas om att skjuta, det kommer alltid att vara 4 personer som skjuter medan resten väntar. När de är klara går nästa 4 personer in i skjutrummet.

När ni anländer måste ni skriva under en ansvarsfriskrivning. Ni får absolut inte vara påverkad av alkohol. Beroende på gruppens storlek kan ni delas upp i mindre grupper eller som en grupp.

Kombinera aktiviteten Efter en omgång skjutande med dessa klassiska vapen har adrenalinet säkerligen gjort gjort er hungriga, så varför inte kombinera denna fantastiska aktivitet med en omgång [Biff & Bröst] genom Pissup och få en utsökt saftig biff tillsammans med en vacker topless skönhet!

Skjutpaket

Klassad som "Utmärkt" med 4.92/5 baserat på 37+ recensioner .

Skjutpaket i Prag - tillfredsställ er inre önskan om att skjuta med några klassiska tjeckiska vapen på svensexan i Prag med Pissup Resor!

Visa våra senaste recensioner

17. May 2024

Google Translated Otroligt

19. April 2023
16. January 2023
29. August 2022
02. June 2022
01. June 2022
29. May 2022
05. May 2022
06. April 2022
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande