100% COVID Refund Option - limited offer >

Hardballskrig

Ingår
  • mask och skyddskläder
  • Kvalificerad instruktör
  • 120 min. hyrning av bana
  • 1 varv Öl
  • 1000 x Airsoft Pellets each
  • Pissup-guide
  • Förare
  • Privat transfer till aktiviteten
Tillägg och extrafunktioner >
Daytime
Airsoft

Prova Hardball War i Budapest - det är ett måste!

Hardball är en av Europas snabbast växande sporter och har gått om paintball i popularitet - och upplevelsen känns mycket mer autentisk!

Paintball kan verka såååå retro. Ja, det är en klassisk aktivitet för svensexan. Och ja, du får skjuta dina kompisar utan konsekvenser... och ja, det är ett bra sätt att skicka hem brudgummen med massor av blåmärken... Meeeeen ni kan också göra allt detta med vår vilda aktivitet, Hardball-krig i Budapest - OCH ni får till och med skjuta med autentiska replikapistoler!

Så fungerar det

Guiden möter er på hotellet och tar er därefter med buss till banan (och lämnar tillbaka er). Ni utrustas med exakta kopior av riktiga maskingevär och delas in i lag, och de närmaste timmarna kommer ni att njuta av varandras höga skrik när ni blir träffade. Ni kommer att spela med plastkulor (gör ont som satan!) på en specialbyggd bana. Allt är otroligt verklighetstroget, och med professionella instruktörer som guidar er kommer det snabbt att kännas som om ni befinner er i en riktig krigszon. Och ja, ni får obegränsat med kulor så att ni verkligen kan släppa loss!

Observera: Ni får kläder, men inte skor. Så vi rekommenderar att ni tar med några bra skor som kan bli smutsiga, för det kan bli en riktigt smutsig dag!

Det här är en rolig och häftig aktivitet som kommer att göra er [svensexa i Budapest] legendarisk och till en helg att minnas.

Vill du ha en klassisk aktivitet för svensexan? Boka vår [paintballsaktivitet i Budapest] och se till att din brudgum kommer hem med en massa blåmärken!

För riktiga vapenentusiaster har vi också [AK-47 - det extrema paketet] - där ni får prova på det största, värsta vapnet av dem alla, AK-47, detta kommer ni inte att vilja missa!

Tillägg och extrafunktioner

+Female Stripper
+Lesbo-show (2 female strippers performing)
+Sexy Hitchhiker

Hardballskrig

Klassad som "Utmärkt" med 5/5 baserat på 3+ recensioner .

Hardball är en av Europas snabbast växande sporter och har gått om paintball i popularitet - och upplevelsen känns mycket mer autentisk!

Riktiga kunder. Verkliga recensioner.

18. October 2023
18. October 2023
18. October 2023
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande