100% COVID Refund Option - limited offer >

Paintball

4.86/5 ( 7 recensioner )
Ingår
  • mask och skyddskläder
  • 120 min. hyrning av bana
  • Domare
  • 200 x Paintbollar
  • Pissup-guide
  • Förare
  • Privat transfer till aktiviteten
Tillägg och extrafunktioner >
Daytime
Featured
Paintball
Landing Page

Attackera dina vänner med dina skott! Budapests vilda paintballområde ligger på en nedlagd militärbas i skogen med massor av coola övergivna byggnader och hinder, och vi ger er chansen att prova på denna populära aktivitet!

Hur går det till?

Er guide möter er på hotellet och bussen hämtar er 30 minuter senare. Det tar ca 1 timme från stadens centrum till platsen.

Ni får 2 timmars paintballspel, 200 skott var, säkerhetsutrustning, vapenhyra, säkerhetsinstruktioner och returtransport. Extra paintballkulor kan köpas till riktigt låga priser, så att ni verkligen kan släppa loss mot varandra.

Återigen får ni tillgång till den coolaste och vildaste paintballbanan och det kommer att kännas extremt autentiskt i de nedlagda militärbyggnaderna. Ni kommer att kunna leva er in i striden och besegra fienden. Ni kan till och med ha en grupp på upp till 30 deltagare, så att hela teamet kan delta i kampen! Med 15 spelare i varje lag kan ni vara säker på att det blir en strid att minnas!

Ni har också möjlighet att uppgradera aktiviteten med en [Sexig Liftare] som underhåller er på vägen till planen, samt en utsökt gulasch eller BBQ med obegränsat med öl och vin för att säkerställa en fantastisk dag!

Kombinationsmöjligheter

Om ni är sugna på en god öl efter denna adrenalinpumpande aktivitet rekommenderar vi [Öl & Bowling] där ni kan koppla av med lite bowling medan ni laddar batterierna inför kvällens aktiviteter.

Efteråt kan ni även välja att lägga till [Nattklubbsentré] där ni skippar kön och gå direkt till Instant-Fogas, Budapests coolaste nattklubb.

Tillägg och extrafunktioner

+Sexy Hitchhiker for paintball
+Female Stripper
+Lesbo-show (2 female strippers performing)
+ammunition for paintball (100 paintballs)
+goulash or BBQ for 1 hours with unl beer/wine

Paintball

Klassad som "Utmärkt" med 4.86/5 baserat på 7+ recensioner .

Gå till angrepp på dina vänner! Spela paintball på en nedlagd militärbas i Budapest i skogen med massor av coola övergivna byggnader!

Visa våra senaste recensioner

10. April 2023
21. June 2023
11. September 2022
10. July 2022
30. May 2022
05. April 2022
03. February 2022
Behöver du råd?

Ring oss på 89 87 83 31 eller

skicka ett meddelande